A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новорічна програма вітань "Святкова круговерть"

Дата: 31.12.2020 00:52
Кількість переглядів: 143

Ось і підходить до завершення 2020 рік. Озирнувшись назад, можна сміливо підкреслити, що він був досить нелегкий: насичений різноманітними подіями, напруженою працею, великими переживаннями, спричиненими розповсюдженням усім світом пандемії коронавірусу. Та незважаючи на все це, подарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемог і досягнень.

Отож, на порозі Новий рік та Різдво Христове. Як відомо, ще з дитинства – це найкращі і радісні дні, сповнені очікуванням казки, зігріті душевним теплом і любов’ю. Новорічні свята – це завжди новий, незвіданий крок у майбутнє, час нових можливостей та здійснення бажань, і ми щиро віримо, що усі сумні моменти залишаться у минулому, а найкращі і найприємніші спогади зігріватимуть вашу душу протягом усього року. Бажаємо зустріти Новий Рік та Різдво Христове у піднесеному настрої, зі світлими намірами, оптимізмом, добром, сподіваннями та з вірою у свої сили.

Нехай доля усміхається вам в усіх ваших починаннях! Нехай ваші серця наповнюються чистими бажаннями, світлими роздумами, глибокими знаннями, а життя – тільки добрими справами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень