A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Напередодні Дня захисника Вітчизни, у нашому закладі відбулася чудова подія: жіночий колектив привітав сильну половину зі святом.

Дата: 14.10.2021 01:13
Кількість переглядів: 66

14 жовтня невипадково вибрали для святкування Дня захисників і захисниць. На цей день також припадає День українського козацтва, день заснування Української повстанської армії та Покрова Святої Богородиці – одне із важливих церковних свят.

Сьогодні, 13 жовтня, напередодні Дня захисника Вітчизни, у нашому закладі відбулася чудова подія: жіночий колектив привітав сильну половину зі святом. Чоловіки закладу показали як вміють веселитися, вміють збирати волю в кулак, коли їх застає погана новина, а також мали змогу зігрітися та весело затанцювати. Особливо цікаво було побачити, як наші мужчини не розгубилися, коли у колоритних костюмах потрібно було зіграти імпровізацію до пісні "Несе Галя воду".

Пройшовши усі випробування, чоловіки проявили сміливість, мужність, щирість, почуття гумору та довели, що варті звання захисників.

Тож щиро вітаємо Вас, дорогі наші, зі святом сили, мужності, доблесті і честі. У день захисників Вітчизни від усієї душі бажаємо Вам сили і твердості духу, енергії та оптимізму, благополуччя та надійного тилу в родині. Нехай у Вашому житті знаходиться місце для шляхетних вчинків і подвигів, сміливості і красивих перемог!

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень