A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Родинне свято «Родина – душі криниця»

Дата: 22.05.2021 01:58
Кількість переглядів: 71

В учнів 8-Б класу відбулося сьогодні родинне свято «Родина – душі криниця». Мета зустрічі — зачерпнути водиці із джерела роду нашого, звернутися до народної мудрості, вчитися по ній шанувати батьків своїх, що життя нам подарували, і рідну землю, до якої приросли корінням.

Говорили на святі про сімейні традиції - це саме те, чого так не вистачає сучасним дітям, що часто не знають «ні роду, ні племені». Батьки розповідали про їхні сімейні цінності, традиції, які передаються з покоління в покоління.

Переглянули відеофільм «Життя шкільної родини». За кілька хвилин пригадалися роки навчання в Центрі, будні і свята, подорожі і відпочинки на природі, пікніки, екскурсії, відвідини кафе і просто цікаві моменти з життя дітей.

Співали пісні, розказували вірші, грали інсценівки, дякували батькам за дар життя, турботу і любов. Бажали здоров’я і довгих років життя своїм найріднішим.

Адже ніщо не об’єднує сім’ю більше, ніж спільна праця, тому учні разом з батьками виготовили ляльку-мотанку «Травниця». Це лялька, яка наповнена запашними лікарськими травами, оберіг на здоров'я та гарний сон.

Так склалося, що діти далеко від дому, тому батьки кожного вечора, перед сном, візьмуть до рук цю ляльку, вдихнуть її аромат, помоляться за щасливу долю своїх діточок і подумки побажають їм доброї ночі. А діти це обов’язково відчують і згадають про своїх батьків!

       

       

       

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень