A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Всеукраїнський день бібліотек

Дата: 02.10.2020 11:06
Кількість переглядів: 66

«Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність. Пам’ятаймо, що у давнину бібліотеку називали «дім життя», «притулок мудрості», «аптека для душі». В. О. Сухомлинський.

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек 30 вересня в Центрі було проведено бібліотечний квест «Дім життя - бібліотека», в якому прийняли учать вихованці закладу 5-12 класів. Діти з допомогою вихователів і бібліотекаря розгадували загадки, шаради, кросворди, відповідали на різні запитання. В кінці заходу відбулось нагородження переможців.

Основна мета заходу – популяризація читання і реклама бібліотеки. Адже значення книг у житті людини важко переоцінити. З дитячих років вони допомагають нам пізнавати світ, дають поради, засмучують і розвеселяють. Люди, які багато читають, не тільки мають енциклопедичні знання, а й ніби проживають різні життя разом з героями улюблених книг. Тому читайте якомога більше, шануйте книгу, друзі, любіть, бережіть, бо в ній велика сила, в неї вкладено велику працю й мудрість багатьох людей.

       

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень