A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

В актовому залі Центру пройшов урок пам’яті «Горить свіча… А, може, то Душа?..»

Дата: 26.11.2021 15:25
Кількість переглядів: 58

Багато трагедій пережив український народ, але жахливішого лиха, як Голодомор 1932-1933 років, історія не знає. Голодомор – одна з найстрашніших катастроф в історії людства.

25 листопада 2021 року в актовому залі Центру пройшов урок пам’яті «Горить свіча… А, може, то Душа?..», приурочений світлій пам’яті безвинно замучених голодом та політичними репресіями людей. Під час заходу вчитель історії Щуький В.П. ознайомив учнів з особливими освітніми потребами із трагічною сторінкою в історії нашої країни – роками Голодомору. Педагог розповів їм про важкі часи українського народу, коли люди за шматок хліба доносили на брата, сусіда, знайомого, виривали останній окраєць з голодних дитячих очей та рученят, торгували святинею...Наприкінці заходу присутні вшанували пам’ять жертв Голодомору молитвою та запалили поминальні свічки.

Закликаємо усіх українців долучитися у День пам’яті жертв голодоморів, 27 листопада, до загальнонаціональної хвилини мовчання, запалити свічки пам’яті та поставити їх в кожному вікні. Хай в кожній оселі, в кожній родині старий і малий схилить голову перед пам’яттю невинно вбитих голодом людей.

На зображенні може бути: 4 людини та у приміщенні       На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні

На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та у приміщенні       На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, на відкритому повітрі та дерево       На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень