A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

На логопедичному занятті учні 2-Г класу вдосконалювали мовленнєве дихання, розвивали артикуляційні навики, проводили логопедичний самомасаж та вправи на розвиток дрібної моторики.

Дата: 26.11.2021 15:32
Кількість переглядів: 60

Організація корекційно-розвиткової роботи в НРЦ дозволяє здійснити корекцію мовленнєвого спілкування, покращити виразність мовленнєвого висловлювання, забезпечити дитині краще розуміння її мовлення оточуючими, що є необхідною умовою для розвитку особистості дитини, її інтеграції у суспільні відносини.

Оволодіння мовленням – це складний процес, що включає у себе такі напрями корекційної роботи, як: розвиток мовленнєвого дихання, голосу, нормалізацію темпу, ритму, інтонації мовлення, формування артикуляційних позицій на етапі постановки, автоматизацію, диференціацію звуків мовлення, розвиток слухової уваги та пам’яті, фонематичного слуху, фонематичних процесів, вдосконалення лексико-граматичних навиків, формування зв’язного мовлення.

Окрім зазначених напрямів корекційного впливу на розвиток мовлення використовуються і додаткові методи логопедичного впливу. Зокрема, на логопедичному занятті учні 2-Г класу вдосконалювали мовленнєве дихання, розвивали артикуляційні навики, проводили логопедичний самомасаж та вправи на розвиток дрібної моторики.

На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні       На зображенні може бути: особа, дитина та у приміщенні

На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні       На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні

На зображенні може бути: 1 особа, дитина та у приміщенні       На зображенні може бути: особа, дитина, троянда та у приміщенні

На зображенні може бути: особа, дитина, стоїть та у приміщенні       На зображенні може бути: особа, дитина та у приміщенні

На зображенні може бути: особа, дитина та у приміщенні       На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень