A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Третій день методичного тижня вихователів пройшов під гаслом «LOVE IS …. Заходьте з любов’ю»

Дата: 11.02.2021 13:01
Кількість переглядів: 69

Третій день методичного тижня вихователів пройшов під гаслом «LOVE IS …. Заходьте з любов’ю», адже саме сьогодні колеги залюбки ділилися своїм педагогічним досвідом та майстерністю.

У VІІ виховній групі відбулося відкрите заняття ціннісно-орієнтованої діяльності з елементами тренінгу «Подолаємо булінг разом» (вихователь Сазонова Т.І.). Його метою було розширити знання учнів про поняття, форми та структуру булінгу, розвивати вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації, виховувати почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насильства. Участь батьків на занятті сприяла зміцненню відносин між здобувачами освіти.

У ІХ виховній групі проведено годину спілкування «На шляху до Європи» (вихователь Шовзда Л.С.) Головною метою заняття було розширити знання учнів із порушеннями слуху про Україну, країни Європи, підкреслити приналежність нашої держави до європейської спільноти.

Виховні заняття відбулися із використанням інтерактивних технологій, сприяли інтелектуальному й пізнавальному розвитку дітей з особливими освітніми потребами в сучасному освітньому просторі.

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень