A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Крим – це Україна

Дата: 19.03.2019 13:36
Кількість переглядів: 75

Крим – це Україна

Під таким гаслом зустріли 5-у річницю анексії Криму учні та працівники Центру.

Вчитель  історії Щуцький В. П. з допомогою мультимедійної презентації та відеоматеріалів розповів про трагічні для України події 5-річної давності.

Вони стали трагічними не тільки для України, а й для Криму й Росії. Внаслідок санкцій, які Захід ввів проти Росії, її економіка занепала, на фінансування анексованого півострова не вистачає грошей, залучення інвестицій з-за кордону є неможливим через ті ж санкції.

На півострові панує розруха і економічна криза. П’ять років тому кримчан змусили під дулом автоматів  голосувати  за «приєднання» до Росії.

Вчитель наголосив на тому, що навіть величезні дотації не рятують жителів півострова, зарплати опустилися нижче, ніж були в 2013 році, ціни виросли.

Всі українці співчувають окупованим людям , особливо кримським татарам, які зазнають утисків від окупантів, і вірять, що Крим повернуть Україні.

У п’яту річницю захоплення півострова НАТО і світова громадськість закликали Росію звільнити Крим і повністю повернути Україні. Крим був і буде вважатися частиною України. Його захоплення – це порушення суверенітету і територіальної цілісності України, а також порушення Міжнародних угод і законів.

Учні і педагогічний колектив Центру висловлюють свою підтримку населенню Криму і вірять, що в недалекому майбутньому Україна стане єдиною і неподільною.             

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень