A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Урок-подорож від станції "Прощавай другий клас" до станції "Канікули"

Дата: 11.06.2021 16:43
Кількість переглядів: 77

Захопливі дитячі емоції та пригоди пережили разом зі своїми дітьми батьки учнів 2-Б класу навчально реабілітаійного центру м. Теребовлі, адже їх запросили стати учасниками уроку-подорожі від станції "Прощавай другий клас" до станції "Канікули", який провела вчителька Чаплюк Юлія Іванівна. Урок видався цікавим та неордираним і промайнув непомітно. Діти не лише демонстрували набуті знання, уміння та навички, а й свої захоплення та таланти.

Подорожуючи до кінцевого пункту призначення, другокласники робили ряд зупинок. Так, на станції "Музична" діти співали пісень про українську природу, дитячу дружбу. Тут вони вправлялися й у декламуванні віршів.

Найдовша зупинка потяга тривала на станції "Розумники". Учнів чекали математичні випробування: розв'язання задач, виразів, лічба. І варто зазначити, що вони з цим чудово впоралися. Проте їм необхідно було продемонструвати і знання з рідної, української мови. Другокласники достойно подолали граматичні випробування та орфоепічні підступи.

Передостання станція "Художники" спонукала дітей уважно проаналізувати свою поведінку влітку, звернути увагу на правила техніки безпеки під час відпочинку. З великим захопленням та інтересом вони складали валізу для поїздки на відпочинок. Звісно, що це було весело та повчально, оскільки найнеобхідніші речі потрібно було скласти в першу чергу.

Батьки разом із учнями пережили приємні миті дитячих вражень. Вони побачили наскільки їхні діти виросли, стали відповідальними та справжніми розумниками. Батьки щиро подякували за нестандартний урок та можливість відкрити своїх дітей, подивитися на їхню поведінку та дії у нових умовах.

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень