A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Підводимо підсумки Тижня професійної майстерності вчителів-гуманітаріїв

Дата: 12.11.2021 18:22
Кількість переглядів: 68

День п’ятий – «Підводимо підсумки».

     Ось і добіг до кінця Тиждень професійної майстерності вчителів гуманітарних дисциплін, який тривав з 08 по 12 листопада, та приурочувався святу – Дню української писемності та мови – святу, яке об’єднує серця тих, хто вболіває за долю української нації і майбутнє Українського Слова.  

    Тиждень був цікавий та насичений різноманітними виховними заходами, які припали до душі нашим учням з особливими освітніми потребами.

    Розпочалося все з огляду книжкової виставки «У кожному слові безодня простору», під час якої члени методичного об’єднання мандрували з учнями сторінками української писемності.

     9 листопада, у свято Української писемності «Бринить, співає наша мова, чарує, тішить і п’янить», ознайомилися з історією української писемності, взяли  поетичне інтерв’ю в учнів і педагогів Центру, провели інтелектуальну вікторину «Пам’ятаємо, знаємо, цінуємо».

     Наступного дня переглядали літературний калейдоскоп «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь», який показав нам різноманітними театральними дійствами чарівний світ української та зарубіжної літератури, англійської мови.

     Четвертий день був днем відкритих дверей. Всі бажаючі мали змогу відвідати уроки вчителів-гуманітаріїв. У другій половині дня свої двері ласкаво відчинила мовознавча кав’ярня «Причасти мене розмовою українською мовою». У нестандартній обстановці школярі працювали над вирішенням завдань з української мови.

     Завершився Тиждень засіданням круглого столу, на якому вчителі обмінялися досвідом з проблеми «Модернізація методичних технологічних форм роботи на уроках української мови і літератури, зарубіжної літератури для розвитку й удосконалення мовної компетенції здобувачів освіти з особливими освітніми потребами в умовах формування «Нової української школи».

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень