A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Тиждень початкових класів

Дата: 19.12.2020 19:00
Кількість переглядів: 81

У  середу, 16 грудня, згідно  плану  методичного  тижня  вчителів  початкових  класів,  у  Центрі  проходив  майстер – клас з  виготовлення  з  ниток  зимуючих  пташок.  

      Перед  початком  роботи  діти  пригадали назви пташок, що  зимують  у  нашому  краю;  переглянули підготовлену  учнями  інсценівку  до  вірша І.Блашкевича «Взимку», ще  раз  переконавшись  у холодному  та  голодному   зимовому житті  пернатих.    

       Під час проведення майстер-класу діти ознайомились з технікою виконання пташки-мотанки. Вчителем Марією Луцків. було продемонстровано як правильно слід мотати іграшку-пташкуз та інструкційною карткою. Під час роботи панувала атмосфера відкритості, доброзичливості, співпраці у спілкуванні.

           Процес мотання вважається гарним психотерапевтичним засобом, який допомагає заспокоювати нервову систему, зарядитися позитивною енергією та просто створити красиву іграшку своїми руками.

          Захоплено всі старались. Теплом дитячих рук різнокольорові пташки: червоногруді снігурі, синьоокі синички, горобці-стрибунці ніби оживали в їх долоньках. На завершення діти робили світлини з власною пташкою-мотанкою з приємними враженнями і гарним настроєм.

       

       

В четвер, 17 грудня під гаслом: «Знання – це велика сила!»  відбувся День відкритих дверей.  Всі вчителі початкової ланки підготували цікаві, захоплюючі уроки з різних предметів: математики, української мови, предметно-практичного навчання, соціально-побутової орієнтації, фізичної культури тощо.

Метою кожного вчителя є слова В Сухомлинського: «Від нас, від нашого вміння, від нашої майстерності, від нашого мистецтва та мудрості залежить життя, здоров'я, розум, характер,воля,інтелектуальне обличчя, місце та роль у житті, щастя кожної особистості»

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень