A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Тиждень природничо-математичних дисциплін у Центрі

Дата: 10.12.2018 20:59
Кількість переглядів: 82

Тиждень природничо-математичних дисциплін у Центрі

      З 03.12.2018р. по 07.12.2018р. у Центрі проходив тиждень методичного об´єднання вчителів

природничо-математичних дисциплін.

      

 Тема тижня: «Формування ключових компетентностей учнів на уроках природничо –математичних дисциплін».

У перший день тижня, 3грудня, вчитель математики Чоп´як І.І. провела  для учнів 5-8 класів інтелектуальну гру «Математичне лото».

В цей день для учнів Центру було оголошено конкурс «Кращий рахівник Центру». Дітям запропоновано цікаві завдання з цифрами, які підготувала Чоп´як І.І.

У вівторок, 4 грудня, вчителі МО відвідали  відкритий урок з математики  у 6-Б класі на тему «Обернена пропорційна залежність»,  проведений   Брухівською О.П.  На уроці вчителька показала учням, як вивчену тему можна використати для розв’язання задач практичного змісту.

Для вихованців Центру вчителем Брухівською О.П. проведено позакласний захід «Математичний турнір».

       

У середу, 5 грудня, вчителів МО запросила на свій урок вчитель географії Солонинка Р.Т. , який  був проведений  у 6-А класі на тему «Основні форми рельєфу суходолу : гори і рівнини». На уроці були використані сучасні методи та прийоми, вдало підібраний дидактичний матеріал.

       

Учителька також підготувала презентацію на тему «Клімат змінюється. Час діяти!»

        Методичний тиждень у четвер, 6 грудня, продовжився підбиттям підсумків  конкурсу  «Кращий рахівник Центру». Переможцям директор Центру   Кацан М.Б. вручила грамоти.

       

З цікавістю вихованці і педагогічний колектив Центру переглянули і прослухали презентацію «Збройні Сили України : історія і сучасність», підготовлену вчителем фізичної культури Бедзиком І.Є.

       

Після презентації Бедзик І.Є. запросив присутніх на змагання з волейболу між педагогами і учнями Центру, присвячене Дню Збройних Сил України.

         У п’ятницю, 7 грудня, на засіданні методичного об´єднання вчителів природничо-математичних дисциплін відбувся обмін досвідом з теми  «Формування ключових компетентностей учнів на уроках природничо –математичних дисциплін». Проведено підсумки роботи тижня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень