A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

День здоров'я в Центрі

Дата: 05.04.2019 16:29
Кількість переглядів: 78

«Здоров'я — мудрих гонорар»    

7 квітня  міжнародне  співтовариство  відзначає Всесвітній день здоров'я. Це свято було засновано на честь створення Всесвітньої організації охорони здоров'я. Перше святкування Всесвітнього дня здоров'я відбулося в 1950 році. Уже тоді глобальною ідеєю заходу була  пропаганда  здорового  способу життя.

Профілактика та увага до нашого власного здоров’я - є основною метою проведених в цей день  заходів.  У Теребовлянському  НРЦ  відзначення  Всесвітнього  Дня   Здоров’я  розпочалося  презентацією  про   історію  виникнення  такого  свята    та  мотивації  його  запровадження.  Діти  з  особливими  освітніми  потребами   ознайомилися  з основними  факторами, що впливають на  здоров’я,  обговорили поняття «здоров’я»  та  «здоровий  спосіб  життя»,  дізналися  про  продукти  харчування,  які  завдають  непоправимої  шкоди  молодому  зростаючому  організму  дитини.  

Після  цього  на  шкільному  стадіоні  вихованці  та педагоги  демонстрували  своє  здоров’я  у  поєдинку  з  футболу.  

Часто наш вдалий чи невдалий день залежить від того, з яким настроєм ми прокидаємося  вранці. Тому, слідкуйте за красою і не забувайте про здоров'я!

       

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень