A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

На виховній годині в 9-Б класі з класним керівником Стецулою Н.П. учні говорили про один із найважливіших виборів у житті людини - вибір професії.

Дата: 25.11.2021 22:14
Кількість переглядів: 66

У житті кожного з нас завжди і повсюди супроводжує вибір. Сьогодні, 25 листопада, на виховній годині в 9-Б класі з класним керівником Стецулою Н.П. учні говорили про один із найважливіших виборів у житті людини - вибір професії.

Метою було сприяти професійному самовизначенню учнів, сформувати в них свідоме й відповідальне ставлення до вибору професії, надати уявлення про різноманітність існуючих професій, формувати повагу до праці людини, виховувати повагу до людей різних професій.

Учні переглянули відеоролик «Світ професій - мій вибір, мій успіх», обговорили формулу вдалого вибору професії, пройшли невеличке тестування на професійну придатність.

Як варіант, розглянули можливість вибрати професію і за гороскопом.

Поговорили про основні помилки при виборі професії, опрацювали пам'ятку "Як обирати професію". А ще виготовили карти мрій, де зобразили цілі, яких бажають досягти у майбутньому. На завершення уроку трохи розважилися, даючи відповіді на запитання веселої вікторини.

Завершили виховну годину словами відомого філософа Конфуція:

"Обери собі роботу до душі, і тобі не доведеться працювати жодного дня у житті".

На зображенні може бути: 1 особа та стоїть       На зображенні може бути: 1 особа та стоїть

На зображенні може бути: 1 особа       На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 6 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні       На зображенні може бути: особа, дитина, стоїть та у приміщенні

На зображенні може бути: 6 людей, люди сидять, офіс та у приміщенні       На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень