A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Конкурсно-розважальна програма «Шляхетна україночка»

Дата: 31.01.2020 22:49
Кількість переглядів: 134

Конкурсно-розважальна програма «Шляхетна україночка» - яскрава подія у житті Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру, на яку з нетерпінням чекали усі учні.
30 січня увага глядачів була прикута до перебігу свята, в якому взяли участь 9 неймовірних дівчаток-красунь, котрі підготували чимало приємних несподіванок. Організаторами свята стали вихователі: Наталія Катіна та Юлія Кінах. Розважальна програма складалася з 7 конкурсів: «Візитна картка», «Стиль українки», «Зачіска», «Розмалюй українську піч», «Хустинонька», «Мій талант» та «Перлина Центру», в яких учасниці мали змогу продемонструвати свої здібності.
Дівчатка впевнено з’являлися на сцені, підтверджуючи, що кожна з них – гідна перемоги. Під час першого конкурсу «Візитна картка» учасниці красномовно розповідали про себе, а наступного – «Стиль українки» вміло дефілювали у вишиванках. У змаганні «Зачіска» конкурсантки показали, як вправно вони справляються із волоссям та які чудові зачіски вміють робити. Творчі здібності продемонстрували, коли розмальовували піч. А от під час наступного конкурсу показали різні способи зав’язування української хустки, як на старий, так і на сучасний лад. Як виявилося, наші красуні гарно співають (Галіцейська Юлія), танцюють (Гнатів Уляна, Литняк Ольга та Гудзь Валентина), цікавляться мистецтвом декорування (Паробик Марія), захоплюються дзюдо (Волянюк Софія та Фрі Мар'яна), неперевершено декламують авторську поезію (Хіміч Ірина) та є гурманами кухні (Кирилишин Ольга). Родзинкою свята став конкурс «Перлина Центру», де дівчата вийшли у неймовірних вечірніх сукнях.
Допоки дівчатка готувалися до наступних конкурсів, глядачів потішали піснею «Дружба» (2-Б кл., керівник Галина Вітвіцька), цікавим таночком «Юні кухарики» (1-Б кл., керівник Ольга Галамай) та несподіваним і захоплюючим номером (6-Б кл., керівник Юлія Корольчук).
Журі було важко визначитися з вибором найкращої україночки, адже кожна із конкурсанток: вродлива, розумна, талановита та творча особистість. Усі учасниці здобули перемогу в окремих номінаціях:
Міс Усмішка – Гудзь Валентина;
Міс Граціозність – Гнатів Уляна;
Міс Талант – Волянюк Софія;
Міс Чарівність – Галіцейська Юлія;
Міс Фантазія – Фрі Мар`яна;
Міс Ніжність – Паробик Марія;
Міс Вишуканість – Кирилишин Ольга;
Міс Винахідливість – Литняк Ольга;
Міс Глядацьких симпатій – Хіміч Ірина;
ІІ-а Віце-міс – Литняк Ольга;
І-а Віце-міс – Волянюк Софія;
Міс Шляхетна україночка – Хіміч Ірина.
Цей захід ще раз довів всім присутнім, що краса – це не лише зовнішність, гарний одяг, зачіска. Бути красивим – це, насамперед, духовна краса, щирість, оптимізм, бажання працювати над собою та займатися улюбленою справою.

       

       

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень