A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Ділимось досвідом з майбутніми колегами

Дата: 08.10.2019 23:33
Кількість переглядів: 82

Наш навчально-реабілітаційний центр завжди радо вітає своїх гостей, а сьогодні, 08 жовтня, до нас завітали особливі гості, майбутні колеги, студенти та викладачі Чортківського педагогічного коледжу ім. Олександра Барвінського. Ця зустріч була організована завдяки тісній, багаторічній співпраці дирекції Центру та викладачів коледжу Гавриленко Н.М. і Обліжок Г.М. Метою зустрічі було розкриття усіх аспектів корекційно-розвиткової роботи з дітьми із особливими освітніми потребами та надання методичної допомоги студентам.
Директор Центру Марія Кацан ознайомила присутніх з особливостями корекційної роботи з дітьми із різними нозологіями, що навчаються у нашому закладі, розповіла про їх здобутки і подальші життєві дороги.
Учні привітали студентів невеличким концертом, а випускник Чортківського педагогічного коледжу Лучків І.І., вчитель фізичної культури Центру, спільно з колегами педагогами, виконав у жестовому виконанні музичну композицію «Українська пісня».
Для майбутніх своїх колег педагоги корекційно-розвиткової роботи підготували заняття, на яких ознайомили з інтерактивними формами та методами роботи. 
Заняття з розвитку слухо-зоро-тактильного сприймання мовлення та формування вимови у глухих дітей підготували вчителі-дефектологи: Федорчук І.Т., Катіна Ж.Б.
Заняття з корекції мовлення, у класах, де навчаються учні з тяжкими порушеннями мовлення, підготували та провели вчителі-логопеди: Демчук Л.Й., Ломакіна О.М. 
Також студенти відвідали заняття з лікувальної фізкультури у 9-Б класі, яке провів вчитель Тригук І.В.

       

       

       

       

       

       

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень