A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

«Тиждень здорового та безпечного харчування»

Здорове харчування — один із фундаментальних факторів, що підтримують здоров’я і настрій людини протягом усього життя. Правильне здорове харчування сприяє росту і розвитку організму, забезпечує нормальний фізичний і психічний розвиток дітей, підвищує імунітет і захищає від несприятливої екологічної ситуації, що оточує нас сьогодні.

21:36 12.10.2023

Квест- гру під назвою " Туристична мандрівка "

Квести завжди цікавлять дітей. До того ж ігри мотивують та заохочують їх до навчання. Географічний квест- гра для учнів Теребовлянського НРЦ проводиться щорічно та сприймається ними з особливою зацікавленістю і радістю. Адже проводиться він завжди історичними стежками Теребовлі.

21:35 12.10.2023

Навчальна екскурсія з предмету "Фізика і хімія в побуті"

12 жовтня учні 8-В класу під час навчальної екскурсії з предмету "Фізика і хімія в побуті" відвідали продуктові відділи супермаркетів міста Теребовля. Під час екскурсії учні з ООП ознайомилися з особливостями пакування харчових продуктів для запобігання їх псуванню та подовження терміну придатності.

21:29 12.10.2023

День математики під гаслом «Думай, пробуй і шукай, буде важко - не зітхай»

В Теребовлянському НРЦ Тиждень професійної майстерності учителів природничо-математичних дисциплін та технологій продовжується. Сьогодні, 11 жовтня, проведено День математики під гаслом «Думай, пробуй і шукай, буде важко - не зітхай».

22:32 11.10.2023

Всесвітній день психічного здоров'я

10 жовтня відзначають Всесвітній день психічного здоров'я. Цей день запропонований в ВООЗ щоб привернути увагу до проблем психічного здоров'я та підвищити рівень обізнаності населення з цієї проблеми.

22:31 11.10.2023

відкритий урок з хімії на тему: "Схема хімічної реакції. Хімічні рівняння"

Сьогодні, 10 жовтня, в рамках Тижня професійної педагогічної майстерності вчителів природничо – математичного циклу та технологій у 8 -Б класі відбувся відкритий урок з хімії на тему: "Схема хімічної реакції. Хімічні рівняння". Впродовж уроку учні з ООП вивчали процеси, які відбуваються між атомами та молекулами під час проходження хімічних реакцій.

22:29 11.10.2023

«Україна – моя Батьківщина»

Батьківщина – це найкраще і найдорожче місце у світі. Усі ми любимо українську співучу мову, чарівну природу, щедру землю. Усе це — наша Батьківщина.

22:27 11.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень