A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Психологічна вправа "Хмаринка слів"

В рамках проведення Тижня протидії булінгу в Теребовлянському НРЦ соціальний педагог з учнями 3 класу виконали психологічну вправу "Хмаринка слів", де обговорили питання що таке булінг, визначили ключові терміни пов'язані з цим явищем. Учні з ООП навчалися розпізнавати прояви та ознаки булінгу. У свою чергу учні 4 класу виконуючи вправу "Дерево ідей" задумалися над причинами виникнення булінгу та його наслідками для всіх сторін. Діти з ООП висловили свої ідеї як попередити конфлікти та покращити атмосферу в класі.

20:32 28.09.2023

Година – реквієм «Трагедія Бабиного Яру – в серці українського народу».

З метою розкриття змісту трагедії в Бабиному Яру , її впливу на долю людства , на історичну пам'ять сучасників, вшанування жертв злочинів, скоєних нацистами під час окупації столиці України, мирних жителів усіх національностей, військовополонених, учасників українського визвольного руху, об’єднання зусиль суспільства щодо запобігання повторення злочинів проти людяності, 27.09.2023року учителькою історії Погріщук Ю.Г. у Теребовлянському НРЦ для учнів з ООП проведено годину – реквієм «Трагедія Бабиного Яру – в серці українського народу».

20:29 28.09.2023

Круглий стіл "Що робити коли тебе ображають?"

В рамках тижня протидії булінгу в Теребовлянському НРЦ практичний психолог Тарка О. Й. для учнів з ООП 10-12 класів провела круглий стіл "Що робити коли тебе ображають?" В ході заняття учні з ООП обговорили питання, що стосуються причин та форм булінгу. Учасники самостійно складали алгоритм дій рекомендацій для вирішення конфліктних ситуацій, розмірковували про пошук шляхів виходу із складної ситуації та про навички відповідальної поведінки, загальнолюдські цінності.

20:28 27.09.2023

Тиждень протидії булінгу

З метою привернення уваги учасників освітнього процесу до питань протидії булінгу, попередження насильства та жорстокості в учнівському середовищі, мобілізації зусиль на вирішенні конкретних актуальних завдань, формування нетерпимості до проявів агресії, розвитку співчутливого ставлення один до одного з 25 по 29 вересня 2023 року в Теребовлянському НРЦ розпочався Тиждень протидії булінгу.

20:26 26.09.2023

Міжнародний день жестових мов

Міжнародний день жестових мов - це унікальна можливість підтримувати та захищати мовне середовище, культурне різноманіття людей з порушеннями слуху та інших користувачів жестових мов.

20:23 19.09.2023

Воздвиження Чесного і Життєдайного Хреста Господнього

Воздвиження Чесного і Життєдайного Хреста Господнього - велике християнське свято, що святкується в пам'ять про знайдення хреста, на якому розп'яли Ісуса. Саме сьогодні, 14 вересня ,за новим календарем відзначають це свято. Про традиції цього дня та його події вихованцям з ООП в Теребовлянському НРЦ розповіла вчитель основ християнської етики Солонинка Р.Т. Після перегляду змістовної презентації присутні помолилися за перемогу, мир і спокій в Україні.

20:09 15.09.2023

Профілактичні заходи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму під гаслом «Увага! Діти - на дорозі!»

З метою широкого залучення дітей з ООП до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, а також привернення уваги до проблеми безпеки дітей на дорозі, в Теребовлянському НРЦ, з 01.09.2023р. по 15.09. 2023р. проводяться профілактичні заходи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму під гаслом «Увага! Діти - на дорозі!».

23:09 11.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень