A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

В якості спонсорської допомоги вихованці Теребовлянського НРЦ отримали посилку із світловідбиваючими жилетами

Сьогодні статистика нещасних випадків на дорогах неухильно зростає. Зробити більш помітною людину на значній відстані і знизити ризик дорожньо-транспортних пригод допомагає світловідбивний жилет.

20:25 14.03.2023

Закінчився методичний Тиждень професійної майстерності вчителів гуманітарних дисциплін засіданням круглого столу

Закінчився методичний Тиждень професійної майстерності вчителів гуманітарних дисциплін засіданням круглого столу, під час якого члени МО обмінялися досвідом роботи з проблеми «Формування життєвих компетентностей дітей з особливими освітніми потребами шляхом реалізації принципу дитиноцентризму як основи особистісно орієнтованого підходу до навчання».

21:42 10.03.2023

Літературно-музичний калейдоскоп «Буде тобі, враже, як Шевченко скаже»

На четвертий день Тижня професійної майстерності учителі гуманітарних дисциплін підготували літературно-музичний калейдоскоп «Буде тобі, враже, як Шевченко скаже». Козак із булавою символізував давню велич і славу України і передав її молодим нащадкам. Його роль виконав випускник НРЦ Тимофій Яворський.

15:39 10.03.2023

Шевченківські читання “В бібліотеку завітай, вірш Шевченка прочитай”

Тарас Шевченко – це не минуле, Тарас Шевченко – це сьогодення. Для України і в Україні він житиме вічно. Сьогодні, як ніколи, поет органічно злився зі своїм великим, нескореним народом і твердо ступає повсюди в нашій вільній державі.

20:59 09.03.2023

Кіностудія «Сінема Сіті» Теребовлянського НРЦ

У третій методичний день Тижня професійної майстерності вчителів гуманітарних дисциплін відкрилася кіностудія «Сінема Сіті» Теребовлянського НРЦ. Рекламна афіша оголосила про презентацію документального фільму «Великий син Великого народу».

20:33 09.03.2023

Учителі гуманітарних дисциплін працювали над практичним кейсом з методу «Світове кафе»

Під час другого дня методичного Тижня учителі гуманітарних дисциплін працювали над практичним кейсом з методу «Світове кафе», а саме: «Моделювання сучасного компетентнісного уроку для дітей з особливими освітніми потребами у площині використання інноваційних технологій».

00:09 08.03.2023

Година скорботи « Пам'ять про війну нам душу обпікає».

24 лютого 2022 року о 3,40 всі прокинулись від вибухів, тривоги. До нашої Батьківщини зайшли «вороги» . Вже рік ми боремось з російським нацизмом, вже рік держава-терорист винищує наших батьків, дітей, чоловіків, братів і сестер, бомбардуючи кожного дня українські села і міста, застосовуючи при цьому заборонену усіма міжнародними конвенціями зброю. Нас катують, вбивають і винищують…

21:32 27.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень