A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

«Безпека на дорогах в умовах воєнного часу»

Найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах міст та сіл України. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватися встановлених правил дорожнього руху.

18:15 25.11.2022

«Землі моєї ревний біль і жаль»

Найжорстокішим злочином комуністичного режиму проти українського народу був Голодомор 1932-1933 рр. Напередодні сумної дати української історії, 24.11.2022р., в актовій залі Центру, учитель історії Щуцький В. П. провів урок-реквієм «Землі моєї ревний біль і жаль», приурочений пам`яті початку масового голоду в Україні. Учні з ООП разом з педагогами згадали та віддали данину пам’яті одній з найскорботніших сторінок нашої минувшини, запаливши вогник, який символізує скорботу і пам'ять про мільйони загублених життів. А для багатьох із нас – це згадка про наших родичів, які тяжко згоріли в полум’ї політичних репресій трагічних 30-х років минулого століття. Геноцид проти українського народу продовжується росіянами і в наші дні. Вони бомблять наші міста і села, руйнують інфраструктуру, залишають людей без тепла, світла, хліба.

18:00 25.11.2022

«Подолаю тебе, враже, рідним словом».

Уже традиційно 9 листопада - День української писемності та мови – розпочався в НРЦ оглядом виставки-полиці словників «Українське слово " для всіх і для кожного».

22:34 09.11.2022

150- річчя від дня народження письменника, громадсько-культурного діяча Богдана Лепкого

Сьогодні, з нагоди 150- річчя від дня народження письменника, громадсько-культурного діяча Богдана Лепкого, в Теребовлянському НРЦ розгорнута книжкова полиця «Найпопулярніша постать Галицької землі».

20:26 04.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень