A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Продовженням Тижня професійної майстерності вчителів початкових класів стало театралізоване свято "Ой минула вже зима, на порозі жде весна".

Продовженням Тижня професійної майстерності вчителів початкових класів стало театралізоване свято "Ой минула вже зима, на порозі жде весна", яке відбулося 23 лютого 2022 року.

20:40 23.02.2022

Математика - наука цікава...

Математика - наука цікава... Вона надає не лише теоретичні знання, а й практичні навички, які учні можуть використати у житті.

20:16 23.02.2022

Другий день педагогічної майстерності вчителів початкових класів був присвячений здоров’ю, руху та спорту.

Другий день педагогічної майстерності вчителів початкових класів був присвячений здоров’ю, руху та спорту. Важливість і необхідність спорту переоцінити важко, адже рух – це здоров’я. Розпочався наш день проведенням веселої перерви «Ми - щасливі». Така форма проведення як флеш-моб, не лише цікава і актуальна, але й корисна та навчальна.

01:25 23.02.2022

21 лютого в усьому світі відзначають День рідної мови.

21 лютого в усьому світі відзначають День рідної мови. У нашому Центрі він розпочався з написання диктанту «Без мови немає народу». Кожен бажаючий мав змогу оглянути виставку літератури «Все залишається у слові».

01:12 23.02.2022

В Теребовлянському НРЦ розпочався Тиждень професійної майстерності вчителів початкових класів. Саме в цей день весь світ відзначає День рідної мови.

Мова – духовний скарб нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях, це наше багатство. Усі ми повинні пам’ятати, дбати та цінувати його, адже без нього не зможемо жити.

22:38 21.02.2022

Підгрупове заняття з розвитку слухо-зоро-тактильного сприймання усного мовлення та формування вимови було проведено з учнями з порушеннями слуху 8-А класу.

Підгрупове заняття з розвитку слухо-зоро-тактильного сприймання  мовлення та формування вимови було проведено з учнями з порушеннями слуху 8-А класу. На уроці  вчитель проводила автоматизацію вимови звуку [З], розвивала монологічне та діалогічне мовлення з опорою на лексичну тему «Т.Г.Шевченко. Життєпис поета».

10:56 20.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень