A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Гендерна битва

14 лютого – це особливий день для усіх нас, бо саме в цей день з усіх боків ми чуємо слова кохання та приємні компліменти. Хлопці нарешті стають сміливішими, проявляючи знаки уваги, а дівчата посміхаються відкритіше та залюбки також проявляють і свої почуття. Хто першим признається в почуттях, хто першим привітає з Днем Закоханих, хто першим запропонує зустрітися та першим зателефонує? Цей перелік з початком «Хто перший…», можна продовжувати до безкінечності, бо це питання завжди актуальне, хлопці чи дівчата, чоловіки чи жінки? Звичайно, що кожна стать яро відстоює саме свою першість. А чи так це на практиці перевірили учні 7-12 класів взявши участь в «Гендерній битві».

20:25 15.02.2024

профорієнтаційна зустріч учнів 10-12 класів з представниками ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму»

Проблема вибору професії завжди була актуальною й залишається такою в сучасних умовах. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини. Особливо значущою є проблема набуття учнями адекватних знань про заклади освіти, певний рід професійної діяльності, власні можливості оволодіння нею.

20:21 12.02.2024

Командний турнір з шахів

ЦРСФВ ТМР 8 лютого відбувся командний турнір з шахів серед учнів ЗОШ І-ІІІ ступенів Теребовлянської ТГ, згідно програми VІІ ігор школярів.

20:45 09.02.2024

«Безпечний інтернет»

В рамках тижня безпечного інтернету соціальний педагог Сніжана Скромна та практичний психолог Оксана Тарка проводили профілактичну бесіду з елементами тренінгу для учнів з ООП 7-8 класів на тему «Безпечний інтернет».

20:43 09.02.2024

Учні Теребовлянського НРЦ відвідали Теребовлянський РЕМ

Одними із героїв нашого часу, особливо тепер, в умовах війни, є енергетики. Це сміливі і відважні люди, які, незважаючи ні на що, і в спеку, і в лютий мороз, і в будні, і в свята виконують свою роботу заради нас, щоб нам було тепло і світло.

20:38 09.02.2024

Окопні свічки для наших захисників

На сьогодні альтернативи окопним свічкам, на жаль, немає. Вони горять від двох годин до семи, а деякі й більше. За цей час можна багато чого зробити: підсушити одяг, зігріти руки, зробити каву, розігріти банку тушонки та перекусити...

20:36 02.02.2024

Квест " Чи все мені відомо про Стрітення?"

Стрітення Господнє - свято, яке приурочене важливим подіям у житті Ісуса Христа. І саме сьогодні, 2 лютого, учні та педагоги, відзначили цей празник у Теребовлянському навчально - реабілітаційному центрі. Все відбулось у два етапи: спочатку вчителька ОХЕ Руслана Солонинка ознайомила усіх присутніх з традиціями та звичаями українського народу, особливостями святкування цього релігійного свята, пригадала значення релігійних свят у повсякденному житті, а опісля, учні з ООП виконували завдання гри - квесту

20:34 02.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень