A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Сьогодні, 23 листопада, під час уроку «Я досліджую світ» учні 4-Г класу поринули у цікавий світ професій та дізналися, які знання та уміння необхідні для їх опанування.

Сьогодні, 23 листопада, під час уроку «Я досліджую світ» учні 4-Г класу поринули у цікавий світ професій та дізналися, які знання та уміння необхідні для їх опанування.

21:01 23.11.2021

На уроках трудового навчання у 6-А класі в даний час вивчається розділ «Технологія виготовлення вишитих виробів».

На уроках трудового навчання у 6-А класі в даний час вивчається розділ «Технологія виготовлення вишитих виробів». Сьогодні ми освоювали виконання швів «Оксамитовий» та «Хрестик».

20:56 23.11.2021

Нова Українська Школа - це завжди цікаво, нестандартно та захопливо.

Нова Українська Школа - це завжди цікаво, нестандартно та захопливо. От і сьогодні на уроці «Я досліджую світ», вивчаючи тему «Таємниці материків та океанів», учні 4-А класу склали корабель з танграма та відправилися у кругосвітню мандрівку. Подорожуючи, вивчили назви материків та океанів, ознайомилися із представниками фауни, які проживають у різних куточках нашої планети.

18:44 22.11.2021

«ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ»

Щороку 21 листопада в Україні відзначається «ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ» на честь двох революцій: Помаранчевої революції та Революції Гідності. Ці події записані в історії нашої країни жирним шрифтом, адже змінили життя багатьох українців, їхнє бачення світу і себе у ньому.

16:51 21.11.2021

«Барви золотої осені».

Осінь – прекрасна пора року. Вона збирає щедрі врожаї овочів і фруктів, фарбує листочки в барвисті кольори. Осіння природа для людини — джерело життя, мудрості й краси. Вона постійно змінюється, вражаючи нас розмаїттям своїх проявів.

08:17 19.11.2021

"Піжамна вечірка".

Учні Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру багато часу проводять на уроках та заняттях, витрачають багато сил та енергії. Щоб дітки швидше їх відновили, педагоги влаштували для них "Піжамну вечірку". Ввечері, завершивши усі наукові справи, дітлахи 1-Г та 2-Г класів веселилися досхочу: відпочивали, розважалися, грали різні ігри, ласували смаколиками.

09:36 12.11.2021

Конкурс читців поетичних творів

Відзначення Дня української писемності та мови завершилося конкурсом читців поетичних творів. Старанно підготуватися до заходу школярам з особливими освітніми потребами допомогли вчителі корекційно-розвиткової роботи. Відбірковий тур провели попередньо в класних колективах. Кращі читці з кожного класу продемонстрували свої декламаторські здібності на загальношкільному фінальному етапі конкурсу.

09:03 12.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень