A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Виставка книжкової літератури "Знавець душі народної".

25 листопада виповнилося 185 років від дня народження великого українського письменника Івана Семеновича Нечуя-Левицького. Напередодні цієї події для учнів з ООП у Теребовлянському НРЦ було розгорнуто виставку книжкової літератури "Знавець душі народної".

21:21 27.11.2023

Міжнародний день відмови від паління

Міжнародний день відмови від паління є важливою подією, яка має на меті привернути увагу до проблеми тютюнової залежності та її наслідків для здоров’я людей.

21:13 17.11.2023

День Добра та Толерантності

Протягом тижня в Теребовлянському НРЦ відбулися День Добра та Толерантності.Під час проведення Всесвітнього дня добра, який відзначався 13 листопада, учні з ООП 1-4 класів обговорювали правила добра, розповідали про свої добрі вчинки, писали прислів’я про добро, ділилися компліментами та подяками, а також мали можливість створити свої власні листівки з добрими побажаннями та поділилися ними із своїм однокласникам. Це була чудова нагода показати свою щирість та доброту.Добрі вчинки роблять світ кращим, а людей - щасливішими.

21:12 17.11.2023

"Веселись, шкільна родино!"

Під час четвертого дня Тижня професійної майстерності вихователів учні разом з педагогами Центру продемонстрували , що вони вміють не тільки вчитись та працювати, а й розважатися. Наша шкільна сім'я за давньою традицією, яка існує в Україні, після трудового дня зібралася разом в єдине родинне коло з піснями, танцями, жартами та іграми, розвагами, змаганнями. Свято відбулося під девізом "Веселись, шкільна родино!"

21:45 16.11.2023

Відкрите заняття з ціннісно – орієнтованої діяльності на тему «З моєї родини починається Україна»

У середу, 15 листопада 2023р, у Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі, відбулося відкрите заняття з ціннісно – орієнтованої діяльності на тему «З моєї родини починається Україна». Учні 6 Б класу у віршованій формі розповіли про свої родини. На сонячних промінчиках учні з ООП відобразили якості, які притаманні їхнім родинам.

21:44 16.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень