A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Свято останнього дзвоника 2024 р. також важливий день для четвертокласників Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру.

Дата: 02.06.2024 21:07
Кількість переглядів: 23

Свято останнього дзвоника 2024 р. також важливий день для четвертокласників Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру.

Чотири роки тому, вони тільки прийшли до школи, а вже сьогодні - відсвяткували свій перший випускний. Зовсім нещодавно, ці учні починали вчитися читати і писати, рахувати і малювати, але за 4 роки початкової школи вони встигли списати вже не один зошит, прочитати багато підручників, подорослішати, знайти нових друзів. Але це тільки початок!

Учні з ООП отримали дипломи та свідоцтва досягнень, які засвідчили про їхню готовність до нових досягнень у 5 класі. Привітання лунали від директорки Марії Кацан , першої вчительки 4-г класу - Кравчишин Ольги, перших вчителів 4-А та 4-Б класу - Дудар Наталії та Костів Мирослави та настанови від батьків. А класні керівники- Луцків Марія, Срібна Галина та Вітвіцька Галина зі сльозами на очах, відрізаючи смужки-пам'ятки, відпустили своїх пташенят у вищий політ середньої ланки освіти.

Їх шкільне життя у початковій школі було цікавим і веселим, але попереду їх очікує не менш насичена, різноманітна і яскрава середня школа - нові предмети, нові вчителі, нові злети .

Тож бажаємо вам робити нові і цікаві відкриття, проходити всі перешкоди пліч-о-пліч, підтримувати один одного. Перемагайте, шукайте себе і досягайте та підкорюйте нові вершини!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень