A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Новини

Відкритий урок в 6-Г класі з інтегрованого курсу "Здоров'я, безпека, добробут" на тему "Рятувальні служби".

З метою формування в учнів з ООП знань з безпечної поведінки в життєвому середовищі, відбувся відкритий урок в 6-Г класі з інтегрованого курсу "Здоров'я, безпека, добробут" на тему "Рятувальні служби". Учні з ООП знайомилися з різними видами та роботою рятувальних служб, поглиблювали знання про правильну поведінку та алгоритм дій під час надзвичайних ситуацій, в ігровій формі вчилися викликати рятувальні служби за телефонними номерами.

20:34 08.03.2024

«Шевченкова криниця слова не міліє».

Сьогодні, 7 березня 2024 року, учні Теребовлянського НРЦ під час Літературного вечора «Шевченкова криниця слова не міліє» вшанували 210-у річницю з дня народження Кобзаря. Уже 210 років звучать його поезії. А тепер, коли в Україні війна, вони набули нового значення і забарвлення. Учні з ООП створили композицію-інсценізацію поезій Тараса у сучасній інтерпретації. Глядачі впізнавали героїв творів геніального Пророка , що беруть участь у нелегкій боротьбі з ворогом. У виконанні учнів з ООП , вчителів прозвучали пісні на слова Шевченка. Вечір закінчився переглядом відео, у якому воїни Тернопільської окремої артилерійської бригади читали поезії Тараса.

20:33 07.03.2024

Літературний челендж " Єднаймо душі словом Кобзаря".

Літературний челендж " Єднаймо душі словом Кобзаря", присвячений 210 річниці від дня народження Тараса Шевченка, нашого славетного поета, художника, мислителя у виконанні учнів Теребовлянського НРЦ.

20:32 07.03.2024

Інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» .

Напередодні 210-ї річниці від дня народження геніального поета, вірного сина українського народу, пророка Т.Г.Шевченка у Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі вчителями корекційно-розвиткової роботи було проведено інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?» .

20:31 07.03.2024

« Завжди сучасний Шевченко».

Тарас Григорович Шевченко – це вічний вогонь, що ніколи не згасне в серцях нашого народу. Ми, нащадки, будемо завжди берегти у своєму серці, той вогник любові до Батьківщини, який запалив поет своїми безсмертними творами. На занятті з ціннісно – орієнтованої діяльності під час години спілкування « Завжди сучасний Шевченко» учні з ООП розкривали велич і неповторність глибин творчості Т. Шевченка, як у ті далекі жахливі часи, коли він був поневолений, так і сьогодні , коли Україна духовно відроджується. Вшановуємо пам’ять поета та відчуваємо, як через його твори проходить любов до України, народу, рідної мови.

20:29 06.03.2024

« Тарасова доля – то правда жива».

В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам’яті і з великою любов’ю та повагою передає з покоління в покоління. Є таке ім’я і у нашого народу – Тарас Шевченко. Саме він зберіг і повернув народу його голос – українську мову. Для кожного з нас ім’я Шевченка є святим. Велич Кобзаря – у величі всієї України і в особистій долі кожного українця.

20:27 06.03.2024

Школа здоров’я на тему « Що треба знати про ВІЛ/СНІД».

З метою формування в учнів з ООП поняття про походження СНІДу, надання відповіді на найпоширеніші запитання, які стосуються захворювання на СНІД, вказати на шляхи профілактики ВІЛ/СНІДу та пропагувати здоровий спосіб життя в Теребовлянському НРЦ відбулася школа здоров’я на тему « Що треба знати про ВІЛ/СНІД». Старшокласники здобули багато корисної інформації, підвищили свій рівень поінформованості про соціально- небезпечні хвороби та толерантне ставлення до ВІЛ- інфікованих людей.

20:23 01.03.2024

Інтерактивна вправа «Доброчесність у навчанні».

В рамках тижня доброчесності для учнів 3 – 5 класів на занятті з ціннісно – орієнтованої діяльності відбулася інтерактивна вправа «Доброчесність у навчанні» з метою знайомства учнів з ООП з такими важливими в нашому житті та суспільстві поняттями як «доброчесність», «відповідальність», «вихованість», «повага» та «порядність», поглиблення знань про негативні наслідки, які можуть виникнути, якщо не дотримуватись простих правил.

20:19 01.03.2024

Доброчесне суспільство – це процвітаюче та успішне середовище, де всі дотримуються спільних та справедливих правил.

Доброчесне суспільство – це процвітаюче та успішне середовище, де всі дотримуються спільних та справедливих правил. Сьогодні ми повинні сприяти формуванню нових норм суспільної взаємодії – взаємоповаги, честі й гідності, доброчесності та справедливості. Це важливо для розвитку свідомого суспільства, для побудови процвітаючої держави.

20:18 28.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень