A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Державні закупівлі

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,
його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення
в межах закупівлі
Овочі, фрукти та горіхи (капуста свіжа  ранньостигла,середньостигла,буряк столовий, морква, цибуля ріпчаста, огірки, помідори) за ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи.

Підстава для публікації обгрунтування : постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі овочі, фрукти та горіхи(капуста свіжа ранньостигла,середньостигла,  буряк столовий, морква,  огірки, помідори, цибуля ріпчаста)  для належної організації харчування в реабілітаційному центрі у 2024 році.

Замовник: Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр

Код ЄДРПОУ: 04590984

Вид процедури: запит цінової пропозиції

 Ідентифікатор закупівлі: 

 Предмет закупівлі: Овочі, фрукти та горіхи  за ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи(капуста свіжа ранньостигла,середньостигла,  буряк столовий, морква ,цибуля ріпчаста, огірки, помідори).

 Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Капуста середньостигла 100 кг - Капуста свіжа, головки сформовані, зачищені від пошкоджених листів. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг. Без ГМО.

Капуста ранньостигла 100 кг – Капуса свіжа, головки сформовані, зачищені від пошкоджених листів.Розфасовка – сітка від 15 кг. До 25 кг. Без ГМО.

Буряк столовий 100 кг - Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи. Згідно сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2 см, або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями, з відхиленнями за формою, але не потворні. М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей  сорту. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг. Без ГМО.

Морква 50 кг - Коренеплоди свіжі, чисті, цілі, не зів’ялі, не тріснуті, без механічних пошкоджень, не уражені хворобами та шкідниками, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без зайвої зовнішньої вологи. Згідно сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше 2 см,   або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Не допускаються запарені, лопнуті, в’ялі, з відкритою серцевиною коренеплоди. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг. Без ГМО.

Цибуля 100 кг - Коренеплоди свіжі, чисті, цілі, не зів’ялі, не тріснуті, без механічних пошкоджень, не уражені хворобами та шкідниками, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без зайвої зовнішньої вологи. Згідно сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше 2 см,   або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Не допускаються запарені, лопнуті, в’ялі, з відкритою серцевиною коренеплоди. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг. Без ГМО.

Огірок 20 кг - Огірки свіжі ,вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідного виду, без плям. Смак, запах без сторонніх домішок. Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Помідор 10 кг - Помідори свіжі, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками.Колір відповідного виду,без плям.Смак, запах без сторонніх домішок.Без ГМО.Пакування – картонні ящики.

Для підтвердження якості запропонованої продукції Учасник повинен надати:

- Сертифікат якості, декларація виробника, якісне посвідчення або інший документ, що підтверджує якісні характеристики товару;

-  Копію Експлуатаційного дозволу,  відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” або рішення компетентного органу про державну реєстрацію потужності та/або витяг з державного реєстру потужностей, що використовує Учасник під час здійснення господарської діяльності, що пов’язана з обігом продуктів харчування тваринного походження - власних та/або орендованих учасником;

Очікувана вартість предмета закупівлі: складає 13850,00 грн. Без  ПДВ і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку таких товарів. Під час визначення очікуваної вартості закупівлі Замовником проаналізовано інформацію про ціни даного товару, яку отримали: - аналізом прас-листів імовірних постачальників; - шляхом використання загальнодоступної інформації, яка міститься у відкритих джерелах ; - інформації з електронної системи закупівель “ProZorro” (закупівель з аналогічним предметом закупівлі);-враховуючи середні споживчі ціни на товари у 2024 році ( квітень), оприлюднені Державною службою статистики у 2024 році за посиланням https://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2018/ct/sctp/Arch_sctp_u.htm та виконання «Натуральних добових норм харчування в навчально реабілітаційних центрах, вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації сфери управління Мінсоцполітики», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 р. №324. 

Розрахунок проводиться на основі середньої річної кількості учнів Теребовлянського навчально - реабілітаційного центру (150 чоловік), враховуючи добові норми харчування. Необхідна кількість продукції: 480 кг.

Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до річного плану. При визначенні очікуваної вартості закупівлі під час складання річного плану закупівель замовники можуть виходити з планових вартісних показників, які можуть розраховуватись, зокрема виходячи із потреби у відповідних товарах, роботах і послугах у минулих роках з урахуванням економічних факторів, які впливають на ціноутворення на ринках відповідних товарів, робіт і послуг тощо.

У Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі очікується затвердження кошторису на 2024 рік в якому, зокрема, передбачаються видатки на продукти харчування.

 

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,
його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення
в межах закупівлі
Овочі, фрукти та горіхи (капуста, перець свіжий солодкий, гарбуз, банани, яблука) за ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи.

Підстава для публікації обгрунтування : постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі овочі, фрукти та горіхи(капуста, перець свіжий солодкий, гарбуз, банани, яблука)  для належної організації харчування в реабілітаційному центрі у 2024 році.

Замовник: Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр

Код ЄДРПОУ: 04590984

Вид процедури: запит цінової пропозиції

 Ідентифікатор закупівлі: 

 Предмет закупівлі: Овочі, фрукти та горіхи  за ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи(капуста,  перець свіжий солодкий, гарбуз, банани, яблука).

 Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Капуста середньостигла 100 кг - Капуста свіжа, головки сформовані, зачищені від пошкоджених листів. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг. Без ГМО

Перець свіжий солодкий 30 кг - Перець болгарський свіжий, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками .Смак і запах без сторонніх домішок Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Гарбуз 30 кг -Гарбуз свіжий, без  перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Колір відповідного виду, без плям. Смак ,запах без сторонніх домішок. Без ГМО. Пакування-картонні ящики

 

Банани 200 кг - Банани мають бути свіжими, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості (чорні цятки) та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Смак і запах без сторонніх домішок. Колір плодів жовтий, допускається невелика ділянка зеленого лише біля плодоніжки. Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

 

Яблука 200 кг - Яблука свіжі, солодкі або солодко-кислі. Повинні бути цілими, цілком дозрілими, чистими, без зайвої вологи, без стороннього запаху та присмаку. Плоди мають бути однакові за формою та за розміром від 6 см до 8 см, бути без ушкоджень шкідниками та захворюваннями, без пошкоджень шкірочки плоду, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Зрілість має бути для споживання у свіжому вигляді, тобто плоди досягають найвищої якості по зовнішньому вигляду, смаку та консистенції м’якоті, перезрілість не допускається. Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

 

Для підтвердження якості запропонованої продукції Учасник повинен надати:

- Сертифікат якості, декларація виробника, якісне посвідчення або інший документ, що підтверджує якісні характеристики товару;

-  Копію Експлуатаційного дозволу,  відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” або рішення компетентного органу про державну реєстрацію потужності та/або витяг з державного реєстру потужностей, що використовує Учасник під час здійснення господарської діяльності, що пов’язана з обігом продуктів харчування тваринного походження - власних та/або орендованих учасником;

Очікувана вартість предмета закупівлі: складає 29200,00 грн. Без  ПДВ і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку таких товарів. Під час визначення очікуваної вартості закупівлі Замовником проаналізовано інформацію про ціни даного товару, яку отримали: - аналізом прас-листів імовірних постачальників; - шляхом використання загальнодоступної інформації, яка міститься у відкритих джерелах ; - інформації з електронної системи закупівель “ProZorro” (закупівель з аналогічним предметом закупівлі);-враховуючи середні споживчі ціни на товари у 2024 році ( лютий), оприлюднені Державною службою статистики у 2024 році за посиланням https://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2018/ct/sctp/Arch_sctp_u.htm та виконання «Натуральних добових норм харчування в навчально реабілітаційних центрах, вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації сфери управління Мінсоцполітики», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 р. №324. 

Розрахунок проводиться на основі середньої річної кількості учнів Теребовлянського навчально - реабілітаційного центру (150 чоловік), враховуючи добові норми харчування. Необхідна кількість продукції: 560 кг.

Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до річного плану. При визначенні очікуваної вартості закупівлі під час складання річного плану закупівель замовники можуть виходити з планових вартісних показників, які можуть розраховуватись, зокрема виходячи із потреби у відповідних товарах, роботах і послугах у минулих роках з урахуванням економічних факторів, які впливають на ціноутворення на ринках відповідних товарів, робіт і послуг тощо.

У Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі очікується затвердження кошторису на 2024 рік в якому, зокрема, передбачаються видатки на продукти харчування.

 

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,
його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення
в межах закупівлі
Овочі, фрукти та горіхи (капуста,буряк, морква, цибуля, огірки, помідори, перець болгарський,гарбуз,апельсини,банани,лимони,яблука,горіхи) за ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи.

Підстава для публікації обгрунтування : постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі овочі, фрукти та горіхи(капуста,  буряк, морква,  огірки, помідори, перець болгарський,гарбуз,апельсини,банани,лимони,яблука,горіхи)  для належної організації харчування в реабілітаційному центрі у 2024 році.

Замовник: Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр

Код ЄДРПОУ: 04590984

Вид процедури: запит цінової пропозиції

 Ідентифікатор закупівлі: 

 Предмет закупівлі: Овочі, фрукти та горіхи  за ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи(капуста,  буряк, морква ,цибуля, огірки, помідори, перець болгарський,гарбуз,апельсини,банани,лимони,яблука,горіхи).

 Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Капуста середньостигла 200 кг - Капуста свіжа, головки сформовані, зачищені від пошкоджених листів. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг. Без ГМО.

Буряк столовий 50 кг - Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи. Згідно сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2 см, або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями, з відхиленнями за формою, але не потворні. М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей  сорту. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг. Без ГМО.

Морква 250 кг - Коренеплоди свіжі, чисті, цілі, не зів’ялі, не тріснуті, без механічних пошкоджень, не уражені хворобами та шкідниками, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без зайвої зовнішньої вологи. Згідно сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше 2 см,   або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Не допускаються запарені, лопнуті, в’ялі, з відкритою серцевиною коренеплоди. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг. Без ГМО.

Цибуля 100 кг - Коренеплоди свіжі, чисті, цілі, не зів’ялі, не тріснуті, без механічних пошкоджень, не уражені хворобами та шкідниками, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без зайвої зовнішньої вологи. Згідно сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше 2 см,   або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Не допускаються запарені, лопнуті, в’ялі, з відкритою серцевиною коренеплоди. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг. Без ГМО.

Огірок 75 кг - Огірки свіжі ,вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідного виду, без плям. Смак, запах без сторонніх домішок. Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Помідор 75 кг - Помідори свіжі, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками.Колір відповідного виду,без плям.Смак, запах без сторонніх домішок.Без ГМО.Пакування – картонні ящики.

Перець болгарський 20 кг - Перець болгарський свіжий, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками.Смак і запах без сторонніх домішок Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Гарбуз 20 кг -Гарбуз свіжий, без  перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками.Колір відповідного виду, без плям.Смак,запах без сторонніх домішок.Без ГМО.Пакування-картонні ящики

Апельсини 150 кг - Апельсини мають бути свіжими, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Сорт солодкий. Смак і запах без сторонніх домішок. Колір від оранжевого до насичено оранжевого. Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Банани 300 кг - Банани мають бути свіжими, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості (чорні цятки) та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Смак і запах без сторонніх домішок. Колір плодів жовтий, допускається невелика ділянка зеленого лише біля плодоніжки. Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Лимони 9 кг - Лимони мають бути свіжими, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Смак і запах без сторонніх домішок. Колір насичено жовтий. Діаметр не менше 8 см. Без ГМО. Пакуваання – ящики.

Яблука 750 кг - Яблука свіжі, солодкі або солодко-кислі. Повинні бути цілими, цілком дозрілими, чистими, без зайвої вологи, без стороннього запаху та присмаку. Плоди мають бути однакові за формою та за розміром від 6 см до 8 см, бути без ушкоджень шкідниками та захворюваннями, без пошкоджень шкірочки плоду, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Зрілість має бути для споживання у свіжому вигляді, тобто плоди досягають найвищої якості по зовнішньому вигляду, смаку та консистенції м’якоті, перезрілість не допускається. Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Горіхи волоські лущені 10 кг - Горіхи волоські поставляються без шкарлупи, самі ядра.Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів,без забруднення шкідливими домішками та перетинками, без ознак ураження шкідниками, без ознак гниття.Смак, запах без сторонніх домішок.Без ГМО.Фасований у мішок.

Для підтвердження якості запропонованої продукції Учасник повинен надати:

- Сертифікат якості, декларація виробника, якісне посвідчення або інший документ, що підтверджує якісні характеристики товару;

-  Копію Експлуатаційного дозволу,  відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” або рішення компетентного органу про державну реєстрацію потужності та/або витяг з державного реєстру потужностей, що використовує Учасник під час здійснення господарської діяльності, що пов’язана з обігом продуктів харчування тваринного походження - власних та/або орендованих учасником;

Очікувана вартість предмета закупівлі: складає 94265,00 грн. Без  ПДВ і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку таких товарів. Під час визначення очікуваної вартості закупівлі Замовником проаналізовано інформацію про ціни даного товару, яку отримали: - аналізом прас-листів імовірних постачальників; - шляхом використання загальнодоступної інформації, яка міститься у відкритих джерелах ; - інформації з електронної системи закупівель “ProZorro” (закупівель з аналогічним предметом закупівлі);-враховуючи середні споживчі ціни на товари у 2024 році ( січень), оприлюднені Державною службою статистики у 2024 році за посиланням https://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2018/ct/sctp/Arch_sctp_u.htm та виконання «Натуральних добових норм харчування в навчально реабілітаційних центрах, вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації сфери управління Мінсоцполітики», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 р. №324. 

Розрахунок проводиться на основі середньої річної кількості учнів Теребовлянського навчально - реабілітаційного центру (150 чоловік), враховуючи добові норми харчування. Необхідна кількість продукції: 2214 кг.

Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до річного плану. При визначенні очікуваної вартості закупівлі під час складання річного плану закупівель замовники можуть виходити з планових вартісних показників, які можуть розраховуватись, зокрема виходячи із потреби у відповідних товарах, роботах і послугах у минулих роках з урахуванням економічних факторів, які впливають на ціноутворення на ринках відповідних товарів, робіт і послуг тощо.

У Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі очікується затвердження кошторису на 2024 рік в якому, зокрема, передбачаються видатки на продукти харчування.

 

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,
його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення
в межах закупівлі
Сирні продукти  (Сир к/м 9%,сир твердий 50 %) за ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продукти.

Підстава для публікації обгрунтування : постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі сирні продукти (сир к/м 9%,сир твердий 50%)  для належної організації харчування в реабілітаційному центрі у 2024 році.

Замовник: Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр

Код ЄДРПОУ: 04590984

Вид процедури: запит цінової пропозиції

 Ідентифікатор закупівлі: 

 Предмет закупівлі: Сирні продукти за ДК 021:2015: 15540000-5  Сирні продукти (сир к/м 9%,сир твердий 50%).

 Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

Сир твердий жирністю не менше 50%- 53 кг.

 сичужний твердий з коров’ячого молока, жирністю 50 %, 1 сорту, без додавання рослинних жирів з рівним міцним покриттям без пошкоджень, в розрізі круглі очка. Не повинно бути сторонніх запахів, присмаку гіркоти, плісняви. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

Строк придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 80 % від загального терміну зберігання.

Сир кисломолочний жирністю не менше 9%-850кг.

ваговий в заводській упаковці, жирністю не менше 9 %. Зовнішній вигляд і консистенція м’яка, мазка або розсипчаста. Дозволено незначну крупинчастість та незначне виділення сироватки. Смак характерний кисломолочний, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий або з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою. На кожній упаковці повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Строк придатності не повинен бути меншим 80% від загального строку придатності. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

 

Строк придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 80 % від загального терміну зберігання.

Для підтвердження якості запропонованої продукції Учасник повинен надати:

- Сертифікат якості, декларація виробника, якісне посвідчення або інший документ, що підтверджує якісні характеристики товару;

-  Копію Експлуатаційного дозволу,  відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” або рішення компетентного органу про державну реєстрацію потужності та/або витяг з державного реєстру потужностей, що використовує Учасник під час здійснення господарської діяльності, що пов’язана з обігом продуктів харчування тваринного походження - власних та/або орендованих учасником;

Очікувана вартість предмета закупівлі: складає 138939,00 грн. з ПДВ і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку таких товарів. Під час визначення очікуваної вартості закупівлі Замовником проаналізовано інформацію про ціни даного товару, яку отримали: - аналізом прас-листів імовірних постачальників; - шляхом використання загальнодоступної інформації, яка міститься у відкритих джерелах ; - інформації з електронної системи закупівель “ProZorro” (закупівель з аналогічним предметом закупівлі);-враховуючи середні споживчі ціни на товари у 2024 році ( січень), оприлюднені Державною службою статистики у 2024 році за посиланням https://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2018/ct/sctp/Arch_sctp_u.htm та виконання «Натуральних добових норм харчування в навчально реабілітаційних центрах, вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації сфери управління Мінсоцполітики», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 р. №324. 

Розрахунок проводиться на основі середньої річної кількості учнів Теребовлянського навчально - реабілітаційного центру (150 чоловік), враховуючи добові норми харчування. Необхідна кількість продукції: 903 кг.

Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до річного плану. При визначенні очікуваної вартості закупівлі під час складання річного плану закупівель замовники можуть виходити з планових вартісних показників, які можуть розраховуватись, зокрема виходячи із потреби у відповідних товарах, роботах і послугах у минулих роках з урахуванням економічних факторів, які впливають на ціноутворення на ринках відповідних товарів, робіт і послуг тощо.

У Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі очікується затвердження кошторису на 2024 рік в якому, зокрема, передбачаються видатки на продукти харчування.

 

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,
його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення
в межах закупівлі
Овочі, фрукти та горіхи (капуста, капуста молода, буряк, морква, цибуля, огірки, помідори, перець болгарський,кабачок,гарбуз,апельсини,банани,лимони,яблука,горіхи) за ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи.

Підстава для публікації обгрунтування : постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі овочі, фрукти та горіхи(капуста, капуста молода, буряк, морква,  огірки, помідори, перець болгарський,кабачок,гарбуз,апельсини,банани,лимони,яблука,горіхи)  для належної організації харчування в реабілітаційному центрі у 2024 році.

Замовник: Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр

Код ЄДРПОУ: 04590984

Вид процедури: запит цінової пропозиції

 Ідентифікатор закупівлі: 

 Предмет закупівлі: Овочі, фрукти та горіхи  за ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи(капуста, капуста молода, буряк, морква ,цибуля, огірки, помідори, перець болгарський,кабачок,гарбуз,апельсини,банани,лимони,яблука,горіхи).

 Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Капуста середньостигла 200 кг - Капуста свіжа, головки сформовані, зачищені від пошкоджених листів. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг. Без ГМО.

Капуста ранньостигла 200 кг- Капуста свіжа, головки сформовані, зачищені від пошкоджених листів.  Розфасовка – сітка від 15 кг. До 25 кг. Без ГМО.

Буряк столовий 50 кг - Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи. Згідно сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2 см, або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями, з відхиленнями за формою, але не потворні. М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей  сорту. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг. Без ГМО.

Морква 250 кг - Коренеплоди свіжі, чисті, цілі, не зів’ялі, не тріснуті, без механічних пошкоджень, не уражені хворобами та шкідниками, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без зайвої зовнішньої вологи. Згідно сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше 2 см,   або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Не допускаються запарені, лопнуті, в’ялі, з відкритою серцевиною коренеплоди. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг. Без ГМО.

Цибуля 100 кг - Коренеплоди свіжі, чисті, цілі, не зів’ялі, не тріснуті, без механічних пошкоджень, не уражені хворобами та шкідниками, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без зайвої зовнішньої вологи. Згідно сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше 2 см,   або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Не допускаються запарені, лопнуті, в’ялі, з відкритою серцевиною коренеплоди. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг. Без ГМО.

Огірок 75 кг - Огірки свіжі ,вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідного виду, без плям. Смак, запах без сторонніх домішок. Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Помідор 75 кг - Помідори свіжі, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками.Колір відповідного виду,без плям.Смак, запах без сторонніх домішок.Без ГМО.Пакування – картонні ящики.

Перець болгарський 20 кг - Перець болгарський свіжий, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками.Смак і запах без сторонніх домішок Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Кабачок 20 кг - Кабачок свіжий,без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості,але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками.Колір відповідного виду, без плям.Смак,запах без сторонніх домішок.Без ГМО.Пакування- картонні ящики.

Гарбуз 5 кг -Гарбуз свіжий, без  перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками.Колір відповідного виду, без плям.Смак,запах без сторонніх домішок.Без ГМО.Пакування-картонні ящики

Апельсини 150 кг - Апельсини мають бути свіжими, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Сорт солодкий. Смак і запах без сторонніх домішок. Колір від оранжевого до насичено оранжевого. Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Банани 300 кг - Банани мають бути свіжими, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості (чорні цятки) та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Смак і запах без сторонніх домішок. Колір плодів жовтий, допускається невелика ділянка зеленого лише біля плодоніжки. Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Лимони 9 кг - Лимони мають бути свіжими, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Смак і запах без сторонніх домішок. Колір насичено жовтий. Діаметр не менше 8 см. Без ГМО. Пакуваання – ящики.

Яблука 750 кг - Яблука свіжі, солодкі або солодко-кислі. Повинні бути цілими, цілком дозрілими, чистими, без зайвої вологи, без стороннього запаху та присмаку. Плоди мають бути однакові за формою та за розміром від 6 см до 8 см, бути без ушкоджень шкідниками та захворюваннями, без пошкоджень шкірочки плоду, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Зрілість має бути для споживання у свіжому вигляді, тобто плоди досягають найвищої якості по зовнішньому вигляду, смаку та консистенції м’якоті, перезрілість не допускається. Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Горіхи волоські лущені 25 кг - Горіхи волоські поставляються без шкарлупи, самі ядра.Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів,без забруднення шкідливими домішками та перетинками, без ознак ураження шкідниками, без ознак гниття.Смак, запах без сторонніх домішок.Без ГМО.Фасований у мішок.

Для підтвердження якості запропонованої продукції Учасник повинен надати:

- Сертифікат якості, декларація виробника, якісне посвідчення або інший документ, що підтверджує якісні характеристики товару;

-  Копію Експлуатаційного дозволу,  відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” або рішення компетентного органу про державну реєстрацію потужності та/або витяг з державного реєстру потужностей, що використовує Учасник під час здійснення господарської діяльності, що пов’язана з обігом продуктів харчування тваринного походження - власних та/або орендованих учасником;

Очікувана вартість предмета закупівлі: складає 97540,00 грн. з ПДВ і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку таких товарів. Під час визначення очікуваної вартості закупівлі Замовником проаналізовано інформацію про ціни даного товару, яку отримали: - аналізом прас-листів імовірних постачальників; - шляхом використання загальнодоступної інформації, яка міститься у відкритих джерелах ; - інформації з електронної системи закупівель “ProZorro” (закупівель з аналогічним предметом закупівлі);-враховуючи середні споживчі ціни на товари у 2024 році ( січень), оприлюднені Державною службою статистики у 2024 році за посиланням https://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2018/ct/sctp/Arch_sctp_u.htm та виконання «Натуральних добових норм харчування в навчально реабілітаційних центрах, вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації сфери управління Мінсоцполітики», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 р. №324. 

Розрахунок проводиться на основі середньої річної кількості учнів Теребовлянського навчально - реабілітаційного центру (150 чоловік), враховуючи добові норми харчування. Необхідна кількість продукції: 2214 кг.

Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до річного плану. При визначенні очікуваної вартості закупівлі під час складання річного плану закупівель замовники можуть виходити з планових вартісних показників, які можуть розраховуватись, зокрема виходячи із потреби у відповідних товарах, роботах і послугах у минулих роках з урахуванням економічних факторів, які впливають на ціноутворення на ринках відповідних товарів, робіт і послуг тощо.

У Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі очікується затвердження кошторису на 2024 рік в якому, зокрема, передбачаються видатки на продукти харчування.

 

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,
його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення
в межах закупівлі
Електрична енергія за ДК 021:2015: 09310000-5 Електрична енергія.

Підстава для публікації обгрунтування : постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі овочі, фрукти та горіхи(капуста, буряк, морква,  огірки, помідори, перець болгарський, груша, мандарини, банани, лимони, яблука, горіхи)  для належної організації харчування в реабілітаційному центрі у 2023 році.

Замовник: Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр

Код ЄДРПОУ: 04590984

Вид процедури: запит цінової пропозиції

 Ідентифікатор закупівлі: 

 Предмет закупівлі: Електрична енергія  за ДК 021:2015: 09310000-5 Електрична енергія

 Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерної пропозиції документи, які підтверджують відповідність пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, а саме відповідну технічну специфікацію:

        • Умови постачання електричної енергії замовнику повинні відповідати наступним нормативно-правовим актам:

- Закон України «Про ринок електричної енергії»;

- Правила роздрібного ринку електричної енергії (затверджені постановою НКРЕКП від 14.03.2018 р. № 312).

- інші нормативно-правові акти, прийняті на виконання Закону України «Про ринок електричної енергії».

  • Учасник- електропостачальник забезпечує дотримання загальних та гарантованих стандартів якості надання послуг з електропостачання, в тому числі тих, що передбачені згідно Порядку забезпечення стандартів якості електропостачання та надання компенсацій споживачам за їх недотримання, затвердженого постановою НКРЕКП від 12.06.2018 р. № 375, Закону України «Про ринок електричної енергії», Правила роздрібного ринку електричної енергії, інших нормативно-правових актів. Згідно ст. 18 Закон України «Про ринок електричної енергії» показники якості електропостачання повинні відповідати величинам, що затверджені Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.
  • Відповідно до положень пункту 11.4.6 глави 11.4 розділу XI Кодексу систем розподілу, затвердженого постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 310, параметри якості електричної енергії в точках приєднання споживачів у нормальних умовах експлуатації мають відповідати параметрам, визначеним у ДСТУ EN 50160:2014 «Характеристики напруги електропостачання в електричних мережах загального призначення».

Під час здійснення цієї закупівлі стосовно технічних, якісних характеристик предмета закупівлі передбачається необхідність застосування заходів із захисту довкілля, в тому числі під час виконання договору про закупівлю учасник зобов’язується дотримуватись передбачених чинним законодавством вимог щодо застосування заходів із захисту довкілля, на підтвердження чого він повинен надати гарантійний лист.

 

 

Очікувана вартість предмета закупівлі: складає 452600,00 грн. з ПДВ і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку таких товарів. Під час визначення очікуваної вартості закупівлі Замовником проаналізовано інформацію про ціни даного товару, яку отримали: - аналізом прас-листів імовірних постачальників; - шляхом використання загальнодоступної інформації, яка міститься у відкритих джерелах ; - інформації з електронної системи закупівель “ProZorro” (закупівель з аналогічним предметом закупівлі);-враховуючи середні споживчі ціни на товари у 2023 році ( листопад,грудень), оприлюднені Державною службою статистики у 2023 році за посиланням https://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2018/ct/sctp/Arch_sctp_u.htm та виконання «Натуральних добових норм харчування в навчально реабілітаційних центрах, вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації сфери управління Мінсоцполітики», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 р. №324. 

Розрахунок проводиться на основі розрахунків Теребовлянського навчально - реабілітаційного центру , враховуючи добові норми енергії. Необхідна кількість  споживання енергії: 73000 кВт/год.

Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до річного плану. При визначенні очікуваної вартості закупівлі під час складання річного плану закупівель замовники можуть виходити з планових вартісних показників, які можуть розраховуватись, зокрема виходячи із потреби у відповідних товарах, роботах і послугах у минулих роках з урахуванням економічних факторів, які впливають на ціноутворення на ринках відповідних товарів, робіт і послуг тощо.

У Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі очікується затвердження кошторису на 2024 рік в якому, зокрема, передбачаються видатки на електричну енргію.

 

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,
його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення
в межах закупівлі
Газове паливо  (Природний газ) за ДК 021:2015: 09120000-6 – Газове паливо.

Підстава для публікації обгрунтування : постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі Природний газ  для належної організації харчування в реабілітаційному центрі у 2023 році.

Замовник: Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр

Код ЄДРПОУ: 04590984

Вид процедури: відкриті торги (з особливостями)

 Ідентифікатор закупівлі: 

 Предмет закупівлі: Газове паливо за ДК 021:2015: 09120000-6 Газове паливо (природний газ).

 Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ, КІЛЬКІСНІ ВИМОГИ ДО ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ:

1. Учасник при формуванні ціни повинен врахувати всі витрати, пов’язані з постачанням природного газу до точки входу в газорозподільну систему, до якої підключені об’єкти Замовника та які можуть бути ним понесені у ході виконання договору про закупівлю;

2.Відносини між Замовником та Учасником регулюються наступними нормативно-правовими актами:

-Закон України «Про публічні закупівлі»

-Закон України «Про ринок природного газу»

-Правила постачання природного газу, затверджені постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

-Іншими нормативно-правовими актами.

3. Місце поставки:

Тернопільська область, м.Теребовля, вул. Залізнична, 8 , 48101

4. Природний газ (природний газ, нафтовий (попутний) газ, газ (метан) вугільних родовищ та газ сланцевих товщ) - корисна копалина, яка є сумішшю вуглеводнів та невуглеводневих компонентів, перебуває у газоподібному стані за стандартних умов (тиск – 760 мм ртутного стовпа і температура - 20° C) і є товарною продукцією.

Інші терміни використовуються у значенні, наведеному в Законі України «Про ринок природного газу».

5. За одиницю виміру кількості газу при його обліку приймається один кубічний метр (куб. м), приведений до стандартних умов: температура газу (t) = 20 градусів Цельсія, тиск газу (P) = 760 мм ртутного стовпчика (101,325 кПа).

 

ЯКІСНІ ВИМОГИ:

1. Учасник повинен гарантувати якість природного газу та його фізико-хімічний склад, що визначаються методами, що передбачені державними стандартами та іншими нормативними документами (ГОСТ 5542-87).

 

2. Постачання газу здійснюється на межах балансової належності об’єктів Замовника відповідно до актів розмежування ділянок обслуговування. Перелік комерційних вузлів обліку газу та газоспоживаючого обладнання визначається Учасником та Замовником.

 

       3. У вартість товару необхідно включити сплату податків та інших зборів та обов’язкових платежів в т.ч. ПДВ.

 До ціни тендерної пропозиції не включаються будь-які витрати, понесені учасником у процесі здійснення процедури закупівлі та укладення договору про закупівлю. Ціни мають бути зазначені з урахуванням витрат на транспортування до газорозподільної мережі, без урахування витрат розподілу природного газу.

 

 

 

 

Очікувана вартість предмета закупівлі: складає 753202,00 грн. з ПДВ і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку таких товарів. Під час визначення очікуваної вартості закупівлі Замовником проаналізовано інформацію про ціни даного товару, яку отримали: - аналізом прас-листів імовірних постачальників; - шляхом використання загальнодоступної інформації, яка міститься у відкритих джерелах ; - інформації з електронної системи закупівель “ProZorro” (закупівель з аналогічним предметом закупівлі);-враховуючи середні споживчі ціни на товари у 2023 році ( грудень), оприлюднені Державною службою статистики у 2023 році за посиланням https://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2018/ct/sctp/Arch_sctp_u.htm та виконання «Натуральних добових норм харчування в навчально реабілітаційних центрах, вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації сфери управління Мінсоцполітики», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 р. №324. 

 

Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до річного плану. При визначенні очікуваної вартості закупівлі під час складання річного плану закупівель замовники можуть виходити з планових вартісних показників, які можуть розраховуватись, зокрема виходячи із потреби у відповідних товарах, роботах і послугах у минулих роках з урахуванням економічних факторів, які впливають на ціноутворення на ринках відповідних товарів, робіт і послуг тощо.

У Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі очікується затвердження кошторису на 2024 рік в якому, зокрема, передбачаються видатки на природний газ .

 

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,
його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення
в межах закупівлі
Овочі, фрукти та горіхи (капуста, буряк, морква, цибуля, огірки, помідори, перець болгарський, груша, мандарини, банани, лимони, яблука, горіхи) за ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи.

Підстава для публікації обгрунтування : постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі овочі, фрукти та горіхи(капуста, буряк, морква,  огірки, помідори, перець болгарський, груша, мандарини, банани, лимони, яблука, горіхи)  для належної організації харчування в реабілітаційному центрі у 2023 році.

Замовник: Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр

Код ЄДРПОУ: 04590984

Вид процедури: відкриті торги (з особливостями)

 Ідентифікатор закупівлі: 

 Предмет закупівлі: Овочі, фрукти та горіхи  за ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи(капуста, буряк, морква, цибуля, огірки, помідори, перець болгарський, груша, мандарини, банани, лимони, яблука, горіхи).

 Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Капуста 450 кг - Капуста пошкоджень середньостигла, свіжа, ціла, здорова, чиста, щільна, без механічних та тріщин. Запах та смак – властиві даному сорту без стороннього запаху та смаку. Не допускається наявність гнилої, пошкодженої шкідниками, ураженої хворобами, в’ялої, підмороженої капусти. свіжим, столовим, вирощеним в природних умовах,

Буряк столовий 400 кг - Буряк має бути свіжим, столовим, вирощеним в природних умовах,без перевищеного вмісту хімічних речовин, чистий, здоровий, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Не допускаються коренеплоди, що підморожені, із гниллю та сторонніми запахами. Товар повинен бути упакований у сітки, без ГМО.

Морква 500 кг - Свіжа, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, цілком сформовані, непророслі, не ушкоджені сільськогосподарськими шкідниками. Упаковка – сітка. Не допускається підморожена, що загнила, із стороннім запахом Розмір коренеплодів в діаметрі повинен складати від 3,0 см  до 7,0 см, довжиною від 15 см. Товар повинен бути упакований у сітки, без ГМО

Цибуля 300 кг - Цибуля ріпчаста має бути свіжою, зрілою, чистою, цілою, вирощеною в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, сухою, не пророслою,  з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою. Не допускається цибуля підморожена, що загнила, із стороннім запахом. Без ГМО

Огірок 54 кг - Повинні бути подовженої форми, свіжими, неушкодженими. Огірки мають бути свіжими, вирощеними в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, чистими без плям, здорові, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Не допускаються плоди із гниллю та сторонніми запахами. Товар повинен бути без ГМО.

Помідор 54 кг- Повинні бути свіжими, цілими, здоровими, чистими, не порізаними; по спілості - червоними, рожевими або жовтими, без механічних ушкоджень і сонячних опіків. Розмір плодів по діаметру не менш 5см, з подовженою формою не менше 4 см.

Перець болгарський 55 кг - Перець повинен бути без ознак гнилі, без ознак захворювань, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів, без ГМО. Колір червоний, зелений, жовтий.

 

Мандарини 300 кг - Зовнішній вигляд – плоди свіжі, чисті, без механічних пошкоджень, без пошкодження шкідниками і хворобами, з рівною зрізаною біля основи плодоніжкою. Допускаються плоди з відпалою, але не вирваною плодоніжкою. Запах і смак – властивій свіжим мандаринам, без стороннього запаху і присмаку. Колір – від світло-помаранчевого до помаранчевого. Допускаються плоди з прозеленню загальною площею не більше ѕ поверхні плоду. Розмір плоду по найбільшому поперечному діаметру, мм, не менше – 38.

Плоди зелені, підморожені і гнилі – не допускаються

Банани 300 кг - Банани мають бути свіжими, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості (чорні цятки) та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Смак і запах без сторонніх домішок. Сорт екстра (довжина понад 20 см по 4–8 штук в кисті). Колір плодів жовтий, допускається невелика ділянка зеленого лише біля плодоніжки. Обов’язкова наявність посвідчення про якість.

Лимони 15 кг - Лимони мають бути свіжими, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Смак і запах без сторонніх домішок. Колір від яскраво жовтий. Діаметр не менше 6 см. М’якоть без кісточок або їх кількість незначна.

Яблука 500 кг - Яблука свіжі, вищого або першого помологічного сорту, солодкі або солодко-кислі. Повинні бути цілими, цілком дозрілими, чистими, без зайвої вологи, без стороннього запаху та присмаку . Зовнішній вигляд: плоди по формі та забарвленню мають відповідати даному сорту, без ушкоджень шкідниками та захворюваннями, без пошкоджень шкірочки плоду,  без перевищеного вмісту хімічних речовин. Зрілість має бути для споживання у свіжому вигляді, тобто плоди досягають найвищої якості по зовнішньому вигляду, смаку та консистенції м’якоті, перезрілість не допускається.

Груші 50 кг - Груші свіжі, вищого або першого помологічного сорту, солодкі або солодко-кислі. Повинні бути цілими, цілком дозрілими, чистими, без зайвої вологи, без стороннього запаху та присмаку . Зовнішній вигляд: плоди по формі та забарвленню мають відповідати даному сорту, без ушкоджень шкідниками та захворюваннями, без пошкоджень шкірочки плоду,  без перевищеного вмісту хімічних речовин. Зрілість має бути для споживання у свіжому вигляді, тобто плоди досягають найвищої якості по зовнішньому вигляду, смаку та консистенції м’якоті, перезрілість не допускається.

 

Горіхи волоські лущені 8 кг - Горіхи волоські поставляються без шкарлупи, самі ядра. Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів, без забруднення шкідливими домішками та перетинками, без ознак ураження шкідниками. Без ознак гниття. Смак, запах без сторонніх домішок. Без ГМО. Фасований у мішок.

Для підтвердження якості запропонованої продукції Учасник повинен надати:

- Сертифікат якості, декларація виробника, якісне посвідчення або інший документ, що підтверджує якісні характеристики товару;

-  Копію Експлуатаційного дозволу,  відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” або рішення компетентного органу про державну реєстрацію потужності та/або витяг з державного реєстру потужностей, що використовує Учасник під час здійснення господарської діяльності, що пов’язана з обігом продуктів харчування тваринного походження - власних та/або орендованих учасником;

Очікувана вартість предмета закупівлі: складає 119720,00 грн. з ПДВ і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку таких товарів. Під час визначення очікуваної вартості закупівлі Замовником проаналізовано інформацію про ціни даного товару, яку отримали: - аналізом прас-листів імовірних постачальників; - шляхом використання загальнодоступної інформації, яка міститься у відкритих джерелах ; - інформації з електронної системи закупівель “ProZorro” (закупівель з аналогічним предметом закупівлі);-враховуючи середні споживчі ціни на товари у 2023 році ( листопад,грудень), оприлюднені Державною службою статистики у 2023 році за посиланням https://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2018/ct/sctp/Arch_sctp_u.htm та виконання «Натуральних добових норм харчування в навчально реабілітаційних центрах, вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації сфери управління Мінсоцполітики», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 р. №324. 

Розрахунок проводиться на основі середньої річної кількості учнів Теребовлянського навчально - реабілітаційного центру (150 чоловік), враховуючи добові норми харчування. Необхідна кількість продукції: 2986 кг.

Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до річного плану. При визначенні очікуваної вартості закупівлі під час складання річного плану закупівель замовники можуть виходити з планових вартісних показників, які можуть розраховуватись, зокрема виходячи із потреби у відповідних товарах, роботах і послугах у минулих роках з урахуванням економічних факторів, які впливають на ціноутворення на ринках відповідних товарів, робіт і послуг тощо.

У Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі очікується затвердження кошторису на 2023 рік в якому, зокрема, передбачаються видатки на продукти харчування.

 

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,
його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення
в межах закупівлі
Овочі, фрукти та горіхи (капуста,буряк,морква,цибуля,огірки,помідори,перець болгарський,кабачок,гарбуз,груша,нектарин,сливи,мандарини,банани,лимони,яблука,горіхи) за ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи.

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі овочі, фрукти та горіхи(капуста,буряк,морква,цибуля,огірки,помідори,перець болгарський,кабачок,гарбуз,груша,нектарин,сливи,мандарини,банани,лимони,яблука,горіхи)  для належної організації харчування в реабілітаційному центрі у 2023 році.

Замовник: Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр

Код ЄДРПОУ: 04590984

Вид процедури: відкриті торги (з особливостями)

 Ідентифікатор закупівлі: 

 Предмет закупівлі: Овочі, фрукти та горіхи  за ДК 021:2015: 03220000-9 М‘ясо(капуста,буряк,морква,цибуля,огірки,помідори,перець болгарський,кабачок,гарбуз,груша,нектарин,сливи,мандарини,банани,лимони,яблука,горіхи).

 Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Капуста 1000 кг - Капуста свіжа, головки сформовані, зачищені від пошкоджених листів. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг. Без ГМО.

Буряк столовий 700 кг - Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи. Згідно сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2 см, або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями, з відхиленнями за формою, але не потворні. М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей  сорту. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг. Без ГМО.

Морква 900 кг - Коренеплоди свіжі, чисті, цілі, не зів’ялі, не тріснуті, без механічних пошкоджень, не уражені хворобами та шкідниками, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без зайвої зовнішньої вологи. Згідно сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше 2 см,   або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Не допускаються запарені, лопнуті, в’ялі, з відкритою серцевиною коренеплоди. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг. Без ГМО.

Цибуля 600 кг - Коренеплоди свіжі, чисті, цілі, не зів’ялі, не тріснуті, без механічних пошкоджень, не уражені хворобами та шкідниками, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без зайвої зовнішньої вологи. Згідно сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше 2 см,   або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Не допускаються запарені, лопнуті, в’ялі, з відкритою серцевиною коренеплоди. Розфасовка – сітка від 15 кг. до 25 кг. Без ГМО.

Огірок 150 кг - Огірки свіжі,вирощені в природних умовах, без превищеного вмісту хімічних речовин.Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками.Колір відповідного виду, без плям.Смак, запах без сторонніх домішок.Без ГМО.Пакування – картонні ящики.

Помідор 150 кг - Помідори свіжі, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками.Колір відповідного виду,без плям.Смак, запах без сторонніх домішок.Без ГМО.Пакування – картонні ящики.

Перець болгарський 50 кг - Перець болгарський свіжий, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками.Смак і запах без сторонніх домішок Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Кабачок 100 кг - Кабачок свіжий,без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості,але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками.Колір відповідного виду, без плям.Смак,запах без сторонніх домішок.Без ГМО.Пакування- картонні ящики.

Гарбуз 100 кг -Гарбуз свіжий, без  перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками.Колір відповідного виду, без плям.Смак,запах без сторонніх домішок.Без ГМО.Пакування-картонні ящики

Мандарини 500 кг - Мандарини мають бути свіжими, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Сорт солодкий. Смак і запах без сторонніх домішок. Колір від оранжевого до насичено оранжевого. Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Банани 700 кг - Банани мають бути свіжими, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості (чорні цятки) та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Смак і запах без сторонніх домішок. Колір плодів жовтий, допускається невелика ділянка зеленого лише біля плодоніжки. Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Лимони 40 кг - Лимони мають бути свіжими, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Смак і запах без сторонніх домішок. Колір насичено жовтий. Діаметр не менше 8 см. Без ГМО. Пакуваання – ящики.

Яблука 1200 кг - Яблука свіжі, солодкі або солодко-кислі. Повинні бути цілими, цілком дозрілими, чистими, без зайвої вологи, без стороннього запаху та присмаку. Плоди мають бути однакові за формою та за розміром від 6 см до 8 см, бути без ушкоджень шкідниками та захворюваннями, без пошкоджень шкірочки плоду, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Зрілість має бути для споживання у свіжому вигляді, тобто плоди досягають найвищої якості по зовнішньому вигляду, смаку та консистенції м’якоті, перезрілість не допускається. Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Груші 200 кг - Груші свіжі, солодкі,жовті та/або зелені . Повинні бути цілими, цілком дозрілими, чистими, без зайвої вологи, без стороннього запаху та присмаку. Плоди мають бути однакові за формою  без ушкоджень шкідниками та захворюваннями, без пошкоджень шкірочки плоду, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Зрілість має бути для споживання у свіжому вигляді, тобто плоди досягають найвищої якості по зовнішньому вигляду, смаку та консистенції м’якоті, перезрілість не допускається. Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Нектарин 200 кг - Нектарин мають бути свіжими, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Смак і запах без сторонніх домішок. Колір насичено жовтий. Без ГМО. Пакуваання – ящики.

Сливи 100 кг - Сливи свіжі, солодкі . Повинні бути цілими, цілком дозрілими, чистими, без зайвої вологи, без стороннього запаху та присмаку. Плоди мають бути однакові за формою  без ушкоджень шкідниками та захворюваннями повинні відповідати ботанічному сорту, без пошкоджень шкірочки плоду, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Зрілість має бути для споживання у свіжому вигляді, тобто плоди досягають найвищої якості по зовнішньому вигляду, смаку та консистенції м’якоті, перезрілість не допускається. Без ГМО. Пакування – картонні ящики.

Горіхи волоські лущені 25 кг - Горіхи волоські поставляються без шкарлупи, самі ядра.Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів,без забруднення шкідливими домішками та перетинками, без ознак ураження шкідниками, без ознак гниття.Смак, запах без сторонніх домішок.Без ГМО.Фасований у мішок.

Для підтвердження якості запропонованої продукції Учасник повинен надати:

- Сертифікат якості, декларація виробника, якісне посвідчення або інший документ, що підтверджує якісні характеристики товару;

-  Копію Експлуатаційного дозволу,  відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” або рішення компетентного органу про державну реєстрацію потужності та/або витяг з державного реєстру потужностей, що використовує Учасник під час здійснення господарської діяльності, що пов’язана з обігом продуктів харчування тваринного походження - власних та/або орендованих учасником;

Очікувана вартість предмета закупівлі: складає 272550,00 грн. з ПДВ і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку таких товарів. Під час визначення очікуваної вартості закупівлі Замовником проаналізовано інформацію про ціни даного товару, яку отримали: - аналізом прас-листів імовірних постачальників; - шляхом використання загальнодоступної інформації, яка міститься у відкритих джерелах ; - інформації з електронної системи закупівель “ProZorro” (закупівель з аналогічним предметом закупівлі);-враховуючи середні споживчі ціни на товари у 2023 році ( листопад,грудень), оприлюднені Державною службою статистики у 2023 році за посиланням https://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2018/ct/sctp/Arch_sctp_u.htm та виконання «Натуральних добових норм харчування в навчально реабілітаційних центрах, вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації сфери управління Мінсоцполітики», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 р. №324. 

Розрахунок проводиться на основі середньої річної кількості учнів Теребовлянського навчально - реабілітаційного центру (130 чоловік), враховуючи добові норми харчування. Необхідна кількість продукції: 6710 кг.

Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до річного плану. При визначенні очікуваної вартості закупівлі під час складання річного плану закупівель замовники можуть виходити з планових вартісних показників, які можуть розраховуватись, зокрема виходячи із потреби у відповідних товарах, роботах і послугах у минулих роках з урахуванням економічних факторів, які впливають на ціноутворення на ринках відповідних товарів, робіт і послуг тощо.

У Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі очікується затвердження кошторису на 2023 рік в якому, зокрема, передбачаються видатки на продукти харчування.

 

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,
його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення
в межах закупівлі
М’ясо(філе та стегно куряче охолоджене, свинина м’якушева охолоджена) за ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо.

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Замовника у закупівлі м’ясо(філе та стегно куряче охолоджене, свинина м’якушева охолоджена)  для належної організації харчування в реабілітаційному центрі у 2023 році.

Замовник: Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр

Код ЄДРПОУ: 04590984

Вид процедури: відкриті торги (з особливостями)

 Ідентифікатор закупівлі: 

 Предмет закупівлі: Мясо за ДК 021:2015: 15110000-2 Мясо(філе та стегно куряче охолоджене, свинина мякушева охолоджена).

 Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Мясо свинини мякушеве охолоджене  1000 кг– повинно бути охолодженим, не замороженим. М’якуш отриманий від шийно-підлопаткової частини туші, з тазостегнової і лопаткової частин туші з видаленою сполучною тканиною, без кісток. Із зовнішньої сторони шар сала товщиною не більшою ніж 10 мм. Поверхня чиста, незавітрена, без бахромок, краї зарівняні. Глибина надрізів мязової тканини не більша ніж 10 мм. Мати запах доброякісного мяса, без стороннього запаху. Колір – від світло-рожевого до червоного.  консистенції м'ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина може бути розфасована та упакована таким чином, який дозволяє забезпечити збереження її споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. Свинина повинна відповідати вимогам ДСТУ, ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Строк придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% загального строку придатності до споживання. Товар повинен бути вітчизняного, натурального походження.

Філе куряче охолоджене 750 кг – має бути охолодженим, не замороженим, вищого гатунку. Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою та сухою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена. Колір блідо-жовтий з рожевим відтінком. Мязи пружні, еластичні. Філе повинне мати запах властивий доброякісному мясу птиці, без сторонніх запахів, поверхня не зволожена. Мясо повинно бути одержано від забою здорової птиці. Не допускається м'ясо не свіже, яке не відповідає якості обробки, сильно деформоване. Строк придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% загального строку придатності до споживання. товар повинен бути вітчизняного, натурального походження.

Стегно куряче охолоджене  1150 кг– зовнішній вигляд: поверхня біло-рожевого кольору, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для курячого м’яса запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо.

Для підтвердження якості запропонованої продукції Учасник повинен надати:

- Сертифікат якості, декларація виробника, якісне посвідчення або інший документ, що підтверджує якісні характеристики товару;

-  Копію Експлуатаційного дозволу,  відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” або рішення компетентного органу про державну реєстрацію потужності та/або витяг з державного реєстру потужностей, що використовує Учасник під час здійснення господарської діяльності, що пов’язана з обігом продуктів харчування тваринного походження - власних та/або орендованих учасником;

Очікувана вартість предмета закупівлі: складає 349750,00 грн. з ПДВ і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку таких товарів. Під час визначення очікуваної вартості закупівлі Замовником проаналізовано інформацію про ціни даного товару, яку отримали: - аналізом прас-листів імовірних постачальників; - шляхом використання загальнодоступної інформації, яка міститься у відкритих джерелах ; - інформації з електронної системи закупівель “ProZorro” (закупівель з аналогічним предметом закупівлі);-враховуючи середні споживчі ціни на товари у 2022 році ( листопад,грудень), оприлюднені Державною службою статистики у 2022 році за посиланням https://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2018/ct/sctp/Arch_sctp_u.htm та виконання «Натуральних добових норм харчування в навчально реабілітаційних центрах, вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації сфери управління Мінсоцполітики», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 р. №324. 

Розрахунок проводиться на основі середньої річної кількості учнів Теребовлянського навчально - реабілітаційного центру (130 чоловік), враховуючи добові норми харчування. Необхідна кількість продукції: 2900 кг.

Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до річного плану. При визначенні очікуваної вартості закупівлі під час складання річного плану закупівель замовники можуть виходити з планових вартісних показників, які можуть розраховуватись, зокрема виходячи із потреби у відповідних товарах, роботах і послугах у минулих роках з урахуванням економічних факторів, які впливають на ціноутворення на ринках відповідних товарів, робіт і послуг тощо.

У Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі очікується затвердження кошторису на 2023 рік в якому, зокрема, передбачаються видатки на продукти харчування.

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень