A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Пришкільний табір "Барвіночок", що діє на базі Теребовлянського НРЦ, замайорів яскравими кольорами різноманітних квітів.

Дата: 03.06.2024 21:10
Кількість переглядів: 23

Квіти-це символ самого життя. Вони, як і люди, народжуються, живуть і вмирають. Але в своєму короткому житті їм вдається принести нам стільки радості просто від споглядання своєї краси, крихкості та досконалості.

Сьогодні, 02 червня 2024 р., пришкільний табір "Барвіночок", що діє на базі Теребовлянського НРЦ, замайорів яскравими кольорами різноманітних квітів.

Учні Центру провели надзвичайно плідний день, який дав свої позитивні результати.

У першій половині дня, дітям з ООП було доручено зібрати матеріал для створення букетів. Такий підхід є чудовим способом зблизитись з природою та підтримати їх творчий потенціал.

Наступна частина табірної діяльності була спрямована на виховання естетичного смаку. Відвідавши гурток мистецтва під керівництвом Вітвіцької Г. Р. та гурток флористики на чолі з вчителем Кравчишин О. Д., діти з особливими освітніми потребами отримали нові ідеї та навички щодо оформлення квіткових композицій.

Красиві букети, малюнки квітів, вікторина, парад квіткових масок-корон є прекрасним результатом діяльності дітей, а частування смачними ягодами додали незабутнього настрою та задоволення на весь вечір.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень