A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Шостий табірний день!

Дата: 06.06.2024 21:17
Кількість переглядів: 47

Шостий табірний день!

Музика є скрізь. У повітрі, у серці, поміж нами. Кожен українець любить співати, адже пісня є невід'ємною частиною української культури та душі.

Сьогодні, 6 червня, у таборі "Барвіночок", що діє на території Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру пройшов "День музики".

Педагоги Центру, Ахріменко В. І. та Воробець І. Л. підготували для учнів з ООП музичну програму "Караоке на подвір'ї".

Дві ватаги мали змогу розважитися, проявити свої таланти, покращити навички співу та отримати цікаві призи.

Гра розпочалася загальним співом усіх присутніх учасників, які виконували пісню "Ой у лузі червона калина". У першому турі перемогу здобули дев'ятеро дітей, які згодом поділилися на три команди. У другому турі команди виконували пісню на вибір. Глядачі оцінювали співаків оплесками-хто отримає більше оплесків, той грає далі. У третій, фінальний етап гри перейшли дві команди. Фіналісти по черзі виконали обрані ними пісні, при цьому збираючи гроші у капелюхи.

Після підрахунку зібраних коштів було обрано переможців. Найкращими співаками стали: учениця 6-Б класу - Жукова Анастасія, учень 7-Б класу-Паралюш Роман та учень 8-В класу Водовіз Тарас.

Організатори свята щиро дякують кожній дитині, кожному педагогу, які долучилися до цього заходу. Плекаймо любов до української пісні, адже вона може стати силою, що згуртує нас разом у цей непростий для України час.

Бажаємо всім учасникам енергії та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне розум і душа. Адже саме від нас залежить майбутнє нашої країни!

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень