A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Сьомий табірний день

Дата: 07.06.2024 21:19
Кількість переглядів: 32

Сьомий табірний день для вихованців Теребовлянського НРЦ був сповнений нових вражень, приємних сюрпризів та розваг.

Учні з ООП розпочали свій день з ранкової лінійки та бадьорої зарядки, після якої вони почували себе сповненими енергії та готовими до нових пригод.

З веселим настроєм, підбадьорливими вигуками, галасом на все подвір'я діти вирушили на екскурсію до Підгорянського монастиря. Шлях дітей пролягав через ліс, де вони милувалися природою, вивчали місцевість, уважно слухали звуки лісу, оглядали кожен куточок, звертали увагу на різні дерева, кущі та квіти, які зустрічали на своєму шляху.

Ватаги прибули до монастиря, де мали можливість побачити давню архітектуру, релігійні святині, вражаючі краєвиди та кришталево чисте небо.

Друга половина табірного дня виявилась не менш цікавою та насиченою.

Педагоги Центру Вітвіцька Г. Р. та Глинська М. А. провели інтелектуально-розважальну гру "Хто зверху" між командами хлопців і дівчат.

Гра відбулася у п'ять раундів.

Раунд 1 "Збери слово"

Цей конкурс став захопливим і творчим завданням, яке дозволило учасникам проявити свою кмітливість та отримати перші бали.

Раунд 2 "Хто я?"

У другому конкурсі діти повинні були відгадати, ким вони є. Дітям завжди цікаво вгадувати знайомих людей, тим паче своїх вчителів.

Раунд 3 "Обмін ролями"

Це конкурс, в якому хлопці виконали традиційно жіночі завдання, а дівчата справлялися із чоловічою роботою. Такий конкурс допоможе зламати в учнів з особливими освітніми потребами стереотипи про гендерні ролі і зрозуміти, що будь-яка робота, незалежно від того хто її виконує, заслуговує на повагу.

Раунд 4 "Чоловік чи жінка?"

У конкурсі, який мав назву "Чоловік чи жінка" учні з ООП мали можливість показати свій сукупний інтелект. У разі нічиєї, коли обидві команди набирали однакову кількість балів, ведуча проводила додаткові завдання для визначення переможця.

Раунд 5" Ідеальний слух"

Учасники прослуховували аудіозаписи, після чого їм ставили запитання щодо почутого.

У фінальному конкурсі один з членів команди повинен був одягнутися наосліп. Такий фінальний етап додав веселощів та адреналіну до конкурсу та підкреслив важливість командної роботи та спритності учасників.

Судді підрахували загальну кількість балів, набраних кожною командою протягом усіх конкурсів та обрали переможців - команду дівчат.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень