A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Десятий табірний день!

Дата: 10.06.2024 21:25
Кількість переглядів: 28

Десятий табірний день!

Все ближче й ближче до завершення табірної зміни, а в таборі "Барвіночок" діти не сидять без діла.

Сьогодні, 10 червня, у Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі проходило кулінарне шоу "Мастер Шеф".

Діти з особливими освітніми потребами отримали можливість експериментувати зі смаками, творити свої унікальні страви та виявляти творчі здібності. Процес готування став справжнім художнім твором, де учасники вільно виражали свою індивідуальність через кулінарні творіння.

Вихователі Центру Воробець Л. І. та Глинська М. А. підготували для учнів з ООП кулінарні конкурси, що дало можливість кожному учаснику відчути його важливість в команді та вивчити основи успішної співпраці.

У першому конкурсі ведучі з'ясовували як добре команди знають страви та продукти з яких їх готують.

Наступний конкурс дегустаторів став дуже цікавою та захопливою частиною заходу "Мастер Шеф". Учасники команд з зав' язаними очима по черзі намагалися відгадати продукт на смак, який приніс їм море емоцій.

У третьому конкурсі учням було запропоновано приготувати салати з одинакового набору продуктів. Завдання було не простим: створити оригінальний та смачний салат, використовуючи доступні продукти. Учасники показали своє вміння працювати в команді, експериментувати зі смаками та вигадливо прикрашати свої творіння.

Фінальним акордом став конкурс "Смачний бутерброд". Завдання було простим на перший погляд, але кожен бутерброд мав бути неповторним та оригінальним.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень