A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

День танцю

Дата: 11.06.2024 21:27
Кількість переглядів: 84

Закрутилося, завертілося,

Танцювати нам захотілося.

Немов метелики на полі,

Кружляєм ми у дружнім колі.

Кожен день в таборі відпочинку "Барвіночок" має свою назву, і сьогодні це був День танцю з гаслом дня "Танцюють всі!".

Діти з особливими освітніми потребами брали участь у різних танцювальних активностях, відточували свої рухи, вчилися новим танцям та просто весело проводили час разом.

А щоб у команд не залишалося жодної хвилинки для нудьги, вихователями Центру, а саме: Ахріменко В. І., Сивульською Н. І. були організовані танцювальні конкурси.

"Повтори танець" - це запальний конкурс у якому учні з ООП відтворювали танцювальні рухи з відео. Дітям було презентовано нарізки із 10 відомих танців. Чим точніше учасники відтворювали рухи, тим більше балів вони отримували.

У танцювальному батлі" Танцюй як..." конкурсанти виконували рухи, імітуючи різних тварин.

А неперевершена ламбада з елементами сільськогосподарської роботи додала веселощів та ентузіазму. Учасники виконували рухи, які нагадували збирання врожаю, сапання та інші сільськогосподарські роботи.

Така комбінація виглядала кумедно і цікаво, що викликало почуття гумору в дітей.

Під час наступного конкурсу "Покажи танець у колоні" діти виконували синхронізовані рухи. Це завдання допомогло учасникам покращити навички командної роботи та отримати масу задоволення.

Родзинкою танцювального вечора став патріотичний флешмоб "Слава нашим ЗСУ".

Після насиченого дня, сповненого веселощів, активностей та дружніх змагань, діти завершили його з величезною "валізою" радості. Кожна мить була пронизана сміхом, дружніми обіймами та новими враженнями.

На зображенні може бути: 11 людей, люди займаються йогою та люди танцюютьНа зображенні може бути: 12 людей, люди танцюють та люди займаються йогоюНа зображенні може бути: 15 людей, люди навчаються та текстНа зображенні може бути: 18 людей, люди займаються йогою, люди грають у баскетбол та люди танцюютьНа зображенні може бути: 16 людей та люди займаються йогою


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень