A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Закриття зміни в пришкільному таборі "Барвіночок", що діяв на базі Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру.

Дата: 14.06.2024 00:50
Кількість переглядів: 163

Все, що має початок, коли-небудь закінчується. Прийшов час і нам оголосити про закриття зміни в пришкільному таборі "Барвіночок", що діяв на базі Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру. Чотирнадцять днів промайнули швидко і непомітно. За цей час табір став однією великою родиною.

Вихователі разом з учнями проводили різноманітні ігри, спортивні змагання, екскурсії, конкурси, вікторини та майстер-класи, а найголовніше - спілкування. А це все в комплексі - творення міцної шкільної родини.

Символом закриття табірної зміни стала святкова лінійка, на якій виступили всі бажаючі.

Директор Теребовлянського НРЦ Кацан М. Б. висловила велику подяку всім, хто робив відпочинок дітей неповторним та незабутнім.

Керівник закладу вручила всім учасникам грамоти, відзначивши їхню активність, таланти та досягнення під час перебування в таборі.

У свою чергу діти ділилися своїми враженнями та презентували стінгазети. Вони розповідали про свої пригоди, цікаві заняття та незабутні моменти. Кожна стінгазета відображала унікальний досвід кожної ватаги, містила фотографії, малюнки та розповіді. Це було чудове завершення табірної зміни, що дозволило дітям з особливими освітніми потребами згадати приємні миті та поділитися ними з іншими.

Завершилась лінійка колективним флешмобом. Діти разом з вихователями виконали заздалегідь підготовлений танець, наповнивши атмосферу енергією та радістю.

Після урочистої лінійки веселощі не закінчилися: на учнів чекали розпалювання вогнища та смачна вечеря - шашлик і солодощі.

Яскраві, веселі та щасливі дні проведені у таборі, запам'ятаються учням з ООП надовго.

Дякуємо всім, хто робив відпочинок дітей незабутнім та неповторним.

Ми не кажемо: "Прощавайте!"

Ми кажемо: "До зустрічі!"

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень