A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Концертна програма "Наші любі вчителі , Ви найкращі на землі".

Дата: 05.10.2024 22:53
Кількість переглядів: 8

Учителем не кожен може бути,

Не кожне серце вміє говорить...

Учитель лише той, хто вміє чути,

Окрилити, навчити і любить.

Тендітну душу ласкою зігріти

І добротою ниву засівать,

Безмежно, щиро цілий світ любити

І дітям всього себе віддать.

Початок жовтня дарує нам одне з найулюбленіших професійних свят України - День Вчителя. Теплими щирими словами, вокальними номерами та хореографічними постановками учні Теребовлянського НРЦ привітали всіх педагогів НРЦ концертною програмою"Наші любі вчителі , Ви найкращі на землі". Свято принесло гарний настрій та задоволення всій дружній шкільній родині!!

Нехай кожен успіх будь-якого з учнів буде гордістю для вашого серця, нехай кожен урок, даний вами, дарує дітям не тільки знання і вміння міркувати, але і віру в хороше, надію на краще, різнокольорові мрії та силу прагнення до них. Залишайтеся мудрими і добрими, обізнаними, цікавими і чудовими вчителеми та вихователями , на життєвій дорозі яких горять вогні удачі, щастя і любові.

Вітаємо з днем Вчителя! Миру !Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуНа зображенні може бути: 2 людини, динамік та освітленняНа зображенні може бути: 5 людей, освітлення, поміст та весілляНа зображенні може бути: 7 людей, освітлення, квітка, поміст та текстНа зображенні може бути: 1 особа, динамік, освітлення та помістНа зображенні може бути: 7 людей та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень