A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

За сприяння Громадської Організації " ВЕСЬ СВІТ В ОЧАХ ДИТИНИ" та пані Мар'яні Кацімон для учнів Теребовлянського навчально - реабілітаційного центру організовано поїздку в м. Тернопіль в аквапарк "Алігатор".

Дата: 16.10.2024 22:10
Кількість переглядів: 1

16.10.2024р. за сприяння Громадської Організації " ВЕСЬ СВІТ В ОЧАХ ДИТИНИ" та пані Мар'яні Кацімон для учнів Теребовлянського навчально - реабілітаційного центру організовано поїздку в м. Тернопіль в аквапарк "Алігатор". Учні з ООП в цей день здійснили свою мрію - вперше побували в такому закладі. День був наповнений неймовірними емоціями від поїздки.

Дякуємо організаторам за незабутні враження дітей !!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуНа зображенні може бути: 7 людей, люди плавають та басейнНа зображенні може бути: 6 людей, люди плавають та басейнНа зображенні може бути: 5 людей, люди плавають та басейнНа зображенні може бути: 5 людей, люди плавають та басейнНа зображенні може бути: 5 людей, люди плавають та басейнНа зображенні може бути: 5 людей, люди плавають та басейнНа зображенні може бути: 5 людей, люди плавають та басейнНа зображенні може бути: 10 людей та потяг


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень