A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

«День прав тварин стосується кожного з нас!» - під таким гаслом пройшла година спілкування «Поговоримо про права… права тварин» в 11-А класі.

Дата: 12.12.2021 01:13
Кількість переглядів: 65

10 грудня – Міжнародний День прав людини та День прав тварин. Співпадіння не випадкове, адже організатори цього дня хотіли наголосити, що усі живі істоти на нашій планеті мають право на життя та захист від страждань.

«День прав тварин стосується кожного з нас!» - під таким гаслом пройшла година спілкування «Поговоримо про права… права тварин» в 11-А класі.

Класний керівник Оксана Ломакіна пригадала події, які передували ухваленню Генеральною Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини, де вперше в історії людства були сформульовані основні права і свободи людини, які вважаються стандартами для всіх країн світу. Учні, працюючи з хмаринкою слів «Яблуко прав», пригадали основні права людини.

Класний керівник зазначила, що Всесвітня декларація захисту прав тварин була складена на основі декларації прав людини і ухвалена в 50-ту річницю підписання Декларації прав людини. Даний документ налічує 10 статей, які учні обговорили під час спілкування.

Тварини здавна приручені людиною та живуть поряд, даруючи людям свою відданість, любов, самопожертву. Великі й малі, слухняні та вередливі, сміливі й не дуже –чотирилапі заслуговують не тільки на теплі почуття, а й на турботу, тому учні класу вирішили провести благодійну акцію і закупили корм для бездомних тварин.

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень