A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Другий день педагогічної майстерності вчителів початкових класів був присвячений здоров’ю, руху та спорту.

Дата: 23.02.2022 01:25
Кількість переглядів: 70

Другий день педагогічної майстерності вчителів початкових класів був присвячений здоров’ю, руху та спорту. Важливість і необхідність спорту переоцінити важко, адже рух – це здоров’я. Розпочався наш день проведенням веселої перерви «Ми - щасливі». Така форма проведення як флеш-моб, не лише цікава і актуальна, але й корисна та навчальна.

Продовженням веселого спортивного дня стали естафети під гаслом «Сміливі, спритні, сильні». Участь у змаганнях взяли команди «Копітошки» та «Живчики» . Учні продемонстрували спритність, кмітливість, проявили організованість, вміння узгоджувати інтереси усіх учасників команди під час естафет, самостійність. Школярі сумлінно долали труднощі, жваво підтримували один одного та підбадьорювали у прагненні до перемоги.

Перше місце у змаганнях отримала команда «Капітошки». Вітаємо переможців, та бажаємо іншим учасникам естафет успіхів та перемог!

       

       

На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенні       На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 12 людей, люди стоять та у приміщенні       На зображенні може бути: 12 людей, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень