A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

«Формула вибору професії: хочу-можу-треба». Саме під такою назвою пройшло заняття ціннісно-орієнтованої діяльності, яке провела Сазонова Т. І.

Дата: 29.11.2021 17:30
Кількість переглядів: 58

«Формула вибору професії: хочу-можу-треба». Саме під такою назвою пройшло заняття ціннісно-орієнтованої діяльності, яке провела Сазонова Т. І. Діти ознайомилися з формулою вибору професії та її компонентами. Вихователька роз'яснила школярам наскільки важливим є майбутній професійний вибір, оскільки робота – це не тільки матеріальне, але й душевне задоволення.

Найбільшу зацікавленість у дітей викликали експрес-діагностика типу особистості за методикою С. Деллінгер та тестування на визначення типу професії за методикою Є. А. Клімова, яке допомогло вихованцям визначити свій тип професії і, тим самим знайти місце перетину власних «хочу» та «можу», а також свої професійні нахили. Вихованці не тільки визначили, серед представників якого типу шукати свою майбутню професію, а й обговорили, які індивідуально-психологічні характеристики повинні мати представники кожного типу.

На зображенні може бути: 5 людей       На зображенні може бути: 4 людини, дитина, люди сидять та у приміщенні

На зображенні може бути: 5 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні       На зображенні може бути: 1 особа, дитина, сидить та у приміщенні

На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень