A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Нова Українська Школа - це завжди цікаво, нестандартно та захопливо.

Дата: 22.11.2021 18:44
Кількість переглядів: 72

Нова Українська Школа - це завжди цікаво, нестандартно та захопливо. От і сьогодні на уроці «Я досліджую світ», вивчаючи тему «Таємниці материків та океанів», учні 4-А класу склали корабель з танграма та відправилися у кругосвітню мандрівку. Подорожуючи, вивчили назви материків та океанів, ознайомилися із представниками фауни, які проживають у різних куточках нашої планети.

Продовженням мандрівки став і урок літературного читання, де учні, працюючи з оповіданням «Пінгвінячий пляж», ознайомилися із життям на материку Антарктида. Пропливаючи океанами, школярі милувалися морськими мешканцями, пізнавали багато нового та цікавого.

На уроці предметно-практичного навчання учні навчилися виготовляти різнокольорові рибки, використовуючи метод переплетення. І ці рибки гармонійно доповнили нашу карту мандрівок і поселилися у водах світового океану.

Знаючи, що Земля має форму кулі, учні щасливо повернулися у клас, очікуючи нових подорожей.

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть, карта та у приміщенні       На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні       На зображенні може бути: 2 людини, дитина, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень