A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Класно-родинне свято «А ти чекаєш Новий рік?».

Дата: 25.12.2021 13:00
Кількість переглядів: 64

А ти чекаєш Новий рік?

З чим зазвичай асоціюються в нас Новий Рік та Різдво? З веселим святкуванням, родинним теплом та затишком і, звичайно ж, зі смаколиками. А серед них особливе місце займають імбирні пряники. Запашні тістечка, зроблені з медово-імбирного тіста, мають свою історію та давні традиції в усьому світі, вони можуть мати будь-яку форму та стати незвичайною ідеєю для натхнення – їх можна подарувати як новорічний сувенір, повісити на ялинку як прикрасу, та, нарешті, просто із задоволенням скуштувати!

То ж напередодні зимових свят учні 4-А класу разом з вчителем Луцків М.Т. , вихователем Джурин Г.М. провели класно-родинне свято «А ти чекаєш Новий рік?». Разом вони прикрасили ялинку, розвеселили її своїми піснями і танцями , тим самим відчули наближення Нового Року . Також на святі діти навчилися прикрашати святкові прянички. Їм роздали випечені пряники у формі казкових будиночків, сердечок, кульок, ялинок та «художні засоби» – цукрову глазур . З цього моменту розпочалася суцільна творчість – малювання, прикрашання. В результаті – жодного одинакового пряника, всі – авторські роботи, hand-made!

Після завершення майстер-класу діти пограли ігри і, добряче проголоднівши, випили духм’яний чай з ароматними пряниками. З гарним, вже святковим, настроєм вони запакували найкращі вироби додому разом із солодким привітом для батьків, сестер, бабусь і дідусів.

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень