A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Тиждень педагогічної майстерності вихователів Теребовлянського НРЦ

Дата: 22.05.2018 15:24
Кількість переглядів: 107

Тиждень педагогічної майстерності вихователів Теребовлянського НРЦ

Протягом  тижня,  14.05-18.05.2018р. ,   в  Центрі  проходив  Тиждень педагогічної майстерності вихователів

 

14.05.18р.       Понеділок

У світі педагогічних знахідок

Презентація  методичного матеріалу «Почерк майстра»

На цій презентації можна було ознайомитися з новинками методичної літератури,  доторкнутися  до багаторічного досвіду досвідчених  вихователів через їх індивідуальні розробки виховних занять, переглянути   методичні  надбання   молодих спеціалістів.

 

15.05.18р.   Вівторок

У світі творчості та фантазії

Майстер-клас «Сучасний декор»

 Молодий спеціаліст,  вихователь молодшої  ланки Сазонова Т.І, відкрила  другий день методичного тижня  власною презентацією  «Сучасний декор», у якій представила різні види оформлення святкових арок для урочистих подій. Вихователі   подарували   Центру арку  для проведення шкільних святкових програм.

Після презентації про сучасний декор,  вихователі Іванюк Г.С., Пилип Л.І., Михалків М.З., разом з творчими групами, провели для дітей та  педагогічних  працівників  майстер - клас з виготовлення декоративної квітки з кольорового паперу у техніці «паперопластика».

Після закінчення майстер – класу   вихователі разом з дітьми прикрасили каркас  арки красивими квітами.

16.05.18р.    Середа

У світі театрального мистецтва

У середу, 16 травня, до  нашого Центру завітали учні  Теребовлянської мистецької школи театрального відділення.

Діти виступили з ляльковою виставою «Лісові пригоди» та перформенсом Театру тіней  «Перше кохання». Вихованці  Центру були в захваті і з нетерпінням чекають нової зустрічі з юними артистами.

О 18:00 год., вихователь 5-6  класів  Дудун Г.В. запросила  педагогів на демонстрацію нових форм роботи з дітьми  на виховних заняттях.  Еко -зустріч «Я маленька частинка природи» пройшла у дружній атмосфері з використанням елементів Нової української школи.

17.05.18р.   Четвер

У світі  вишиванки

У четвер,   17 березня, учнів   Центру разом з вихователями Дудун Г.В. та Галамай О.С. поєднало традиційне свято «Вдягни, дитино, рідну вишиванку і українцем йди у  білий світ». Захід носив  культурно-просвітницький характер,  діти дізналися про різні види вишиванок,  значення символів, орнаментів у різних регіонах України.

Свято супроводжувалося   яскравою презентацією, яка  допомогла дітям візуалізувати  та закріпити нові теоретичні знання, отримані під час перегляду. Діти виразили свою любов до вишиванки через народні танці та патріотичні пісні.

Наприкінці свята вихователі проявили свою креативність під час дефіле  у власних вишиваних вбраннях.

 

18.0518р.   П’ятниця

У  світі дружнього спілкування

У заключний день методичної майстерності був проведений флеш – моб «Хрестиком по рушнику». Вихованці молодшої та старшої ланки продемонстрували єдність та любов, повагу до рідної вишиванки у запальному танці «Україна - вишиванка».

Під час проведення методичного тижня вихователі разом з дітьми показали свою єдність і спроможність проявляти свою індивідуальність та стійку національну позицію.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень