A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Літературно-музична вітальня «Григорій Сковорода – втілення духу і мудрості України»

Дата: 07.12.2022 16:43
Кількість переглядів: 52

Минають роки і століття, час пролітає зі швидкістю світла. Життя без упину мчить, але історія пам’ятає все, що було. Вона несе в своєму літописі таємниці минулих віків. Українці мають чим пишатися!

Сьогодні, під час літературно-музичної вітальні «Григорій Сковорода – втілення духу і мудрості України», вчителька української мови та літератури Гавінська Н. Г. і бібліотекар Центру Кісель І. П. разом з дітьми з особливими освітніми потребами перегорнули пам’ятні сторінки життя та поринули у глибину творчості мандрівного філософа, поета, перекладача, письменника Григорія Сковороди, 300-річчя якого 3 грудня відзначали українці у всьому світі.

Перед очима дітей з ООП промайнула Полтавщина, що народила нам «…мандрівника Сковороду з припорошілими саквами, що до цілющої води прямує…»

Діти з ООП декламували байки митця, що вчать нас бути мудрими, працьовитими, а також поезії українських авторів, присвячених Філософу.

Почуте утвердило думку присутніх, що Григорій Савич і до сьогодні мандрує серед нас - прислухайтесь, бо ж сказано ним – “світ ловив мене, та не впіймав”...

                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень