A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Висловлюємо щиру вдячність нашим доброчинцям

Дата: 14.12.2022 18:22
Кількість переглядів: 61

Українці з давніх-давен вважають Святого Миколая своїм заступником, захисником бідних і знедолених, який завжди несе Добро. Чудотворець вчить нас злагоди і доброзичливості, кличе нас до милосердя, будить наше людське сумління, вчить любові до ближнього.

Один раз на рік у цей грудневий день, кожна людина має можливість стати доброчинцем задля власної втіхи і Божої ласки. Дарувати любов один одному – це благо, що дав Господь, а навчив це робити Святий Миколай.

Доброчинцями з добрими та щедрими дарунками для діток з особливими освітніми потребами, у нашому Центрі були представники Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас».

Висловлюємо щиру вдячність нашим доброчинцям. Від усього серця бажаємо здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та мирного неба. Хай Господь сторицею віддячить за ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нашим дітям!

                  На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенні         На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень