A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Андріївські вечорниці

Дата: 14.12.2022 18:26
Кількість переглядів: 50

Вже стало доброю традицією в Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі проводити Андріївські вечорниці. Цьогоріч у вечорницях взяли участь учні 7-12 класів. На святі прозвучала пісня «Нічкою темною» у жестовому виконанні учениці 7-А класу Пилипів Вікторії, дівчата 7-10 класів виконали музичну композицію «Вареники у сметані». Заслуговує уваги і хореографічна композиція «Ворожіння на Андрія».

Почесним гостем на святі була Калита, яку смачно «випекли» і символічно прикрасили дівчата. За старовинними українськими традиціями старшокласниці проводили обряд ворожіння на тарілках, дровах, чоботах, щоб знати свою долю на майбутнє. На свято завітали хлопці, які спершу по черзі старалися відкусити калиту, а потім були запрошені до святкового столу. Справжня родинна атмосфера панувала в залі за святковим столом: смакували варениками, узваром. На закінчення вечорниць всі дружно заколядували «Нова радість стала» і привіталися одвічним християнським вітанням «Христос Раждається!» - «Славімо Його!»

                  На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенні         На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень