A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Вже рік Новий підходить до порогу,

Дата: 30.12.2022 22:23
Кількість переглядів: 66

Вже рік Новий підходить до порогу,

Несе гостинці й радощі - для всіх,

І кличе за собою у дорогу,

Дарує казку, щастя, пісню й сміх.

Новий рік- це період чудес,свято радості,щастя та очікування справжнього дива.Це пора подарунків та розваг.Саме така атмосфера панувала 29 грудня в Теребовлянському НРЦ під час розважальної програми "Новорічний переполох" для учнів 6 – 12 класів . Новорічний вечір відбувся надзвичайно динамічно, сумувати часу не було. Кожен клас підготував свої новорічні номери, як доповнення до казкового дійства. Старшокласники порадували всіх своєю безпосередністю та сучасністю виступів.Велика кількість цікавих конкурсів нікого не залишили байдужими. Наприкінці свята всі учні отримали смачні солодкі подарунки.

Відгомін цього свята зігріватиме теплом та світлом серця наших учнів увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива і надію на щасливе майбутнє.

                  На зображенні може бути: 1 особа, дитина, стоїть, у приміщенні та текст «HoBиm P 2.02»         На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенні         На зображенні може бути: 12 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень