A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Період канікул - це час для самовдосконалення та обміну досвідом.

Дата: 26.01.2023 23:55
Кількість переглядів: 42

        Період канікул - це час для самовдосконалення та обміну досвідом.

25 січня 2023 року члени методичного об'єднання вчителів корекційно-розвиткової роботи провели «Методичні посиденьки», які були присвячені сучасним техноглогіям, проблемам та шляхам удосконалення корекційно-розвитковї роботи з дітьми з ООП.

Педагоги провели цікаві дидактично-розвивальні ігри та вправи на розвиток мовленнєвого дихання, моторики артикуляційного апарату, на формування ритміко-інтонаційного мовлення.

Впроваджуючи гасло «Слухай, повторюй, вивчай – гарно й чітко вимовляй», педагоги продемонстрували як розвивати мовлення дітей з ООП від формування звука до ведення розгорнутого мовлення.

Кожен педагог відчув на собі ефект кінезіології та збагатив свій практичний арсенал кінезіологічними вправами на розвиток дітей з особливими освітніми потребами.

Обговорили практичні методи роботи з дітьми з інтелектуальними порушеннями. Вчилися застосовувати піктограми для побудови коротких речень та складати тематичні ТАН-історії.

                           На зображенні може бути: 3 людини         На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні         На зображенні може бути: 10 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людини         На зображенні може бути: 10 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини та у приміщенні         На зображенні може бути: 6 людей та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини         На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенніНа зображенні може бути: 6 людей та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень