A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Практичні заняття на тему «Здоров’я зберігаємо – стрес долаємо».

Дата: 27.01.2023 22:22
Кількість переглядів: 47

26 січня 2023 року у Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі вчителі методичного об’єднання корекційно-розвиткової роботи провели практичні заняття на тему «Здоров’я зберігаємо – стрес долаємо».

В рамках заходу було проведено тренінг «Стрес та способи його подолання». В ході тренінгу цікаво проходило тестування «Рівень стресостійкості», «Колесо здоров’я». Великий вплив на здоров’я мають вправи з лікувальної фізкультури, а саме: вправи на сенсомоторну стимуляцію, вправи на покращення навичок координації та балансу тіла, на розвиток дрібної моторики рук, на розвиток уваги та пам’яті. Особливе зацікавлення виявили слухачі до проведення вправ з аплікатором Кузнєцова для профілактики захворювань опорно-рухового апарату. Для підняття позитивного настрою та емоційного стану було проведено руханку «Чуча-чача», веселий ритмічний танок і проілюстрували рухами українську народну пісню «Ой на горі два дубки».

Цілющі фіточаї, ароматичні масла та позитивний короткометражний мультфільм «Piper» налаштували педагогів на новий навчальний семестр.

                  На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенні         На зображенні може бути: 10 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 5 людей, люди сидять та люди стоять         На зображенні може бути: 9 людей, люди стоять, люди сидять, дерево та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні         На зображенні може бути: 11 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенні         На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенні         На зображенні може бути: 9 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні         На зображенні може бути: 11 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 12 людей, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень