A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

День Соборності України

Дата: 31.01.2023 20:22
Кількість переглядів: 35

Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. І подвиги героїв України ХХІ століття доводять, що за 100 років бажання українців жити в соборній незалежній Україні тільки укріпилося. Це бажання, яке тече по жилах нових поколінь українців, обов’язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї держави.

З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України в Теребовлянському НРЦ класними керівниками 1 – 12 класів проведено тематичні виховні години : « Незалежна і єдина будь навіки , Україно!», « Одна,Єдина,Соборна Україна !», « 22 січня- День Соборності України!», «Велика злука – великі сподівання».

Учні Центру впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

                  На зображенні може бути: 4 людини, дитина та люди стоять         На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та дитина         На зображенні може бути: 3 людини, дитина, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні         На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людини, дитина, люди сидять та у приміщенні         На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людини, дитина, люди стоять та у приміщенні         На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень