A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Зустріч учнівського колективу з волонтеркою з Теребовлі Юлією Тихоліз

Дата: 09.02.2023 23:20
Кількість переглядів: 37

Вже майже рік Україна потерпає від ворожої навали, що розпочалася 24 лютого минулого року. З перших днів війни кожен українець робить свій посильний внесок у боротьбу з ворогом. Наші учні, разом з батьками та педагогами, активно долучилися до благодійної акції , яка організована в Центрі, з виготовлення окопних свічок «Подаруй світло і тепло тим, хто захищає життя!»: приносили баночки, картонні коробки, донатили кошти на парафін, а старшокласники своїми руками робили заготовки для них. Загалом підготували близько 600 таких свічок.

У середу, 7 лютого, під гаслом «Україна починається з тебе!», у нашому закладі відбулася зустріч учнівського колективу з волонтеркою з Теребовлі Юлією Тихоліз. Пані Юлія зазначила, що наші захисники зараз найбільше потребують саме окопних свічок, адже кожна виготовлена свічка – це підтримка наших воїнів в темну пору доби, це тепло наших сердець для українських захисників. Як подяку та підтримку волонтерці учні з ООП подарували патріотичні пісні жестовою мовою, танці. Під кінець зустрічі всі її учасники хвилиною мовчання вшанували пам'ять воїнів – героїв України, які віддали своє життя за наше майбутнє. Завершився захід спільною молитвою за всіх українських захисників, які воюють за мир в Україні, та найшвидшу Перемогу над ворогом.

У четвер, восьмого грудня, старшокласники разом з педагогами Центру завершили виготовлення свічок, які згодом будуть відправлені для наших військових.

Висловлюємо щиру подяку всім небайдужим людям, які долучилися до нашої акції, а найбільше - отцю Степану Манорику. Щиро дякуємо Вам, отче, за співпрацю, благословення, цікаву розповідь про виливання свічок. Віримо та сподіваємося, що ці "окопні" свічки зігріють та врятують наших військових у холодну пору року далеко від їх домівок.

У цей важкий та доленосний для України час ніхто не має бути байдужим, кожен повинен робити свій вклад у майбутню Перемогу, адже тільки разом ми неймовірно сильні!

Слава Україні!

Героям Слава!

                  На зображенні може бути: у приміщенні         На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 5 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні         На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні         На зображенні може бути: 6 людей, дитина, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 5 людей, дитина, люди стоять, люди сидять та у приміщенні         На зображенні може бути: 5 людейНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенні         На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенні         На зображенні може бути: 6 людей та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та стоїть         На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 7 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень