A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

День безпечного Інтернету

Дата: 09.02.2023 23:25
Кількість переглядів: 35

Щороку, другого вівторка лютого, у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

Цього року, 7 лютого, - це був вже 20-й День безпечного Інтернету.

Цей день проводиться з метою залучення до відповідних дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема - наймолодших користувачів. Більше того - це запрошення для всіх до коректного онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: як у закладі освіти, бібліотеці, громадській організації, так і в органах влади, бізнесових організаціях. Щороку до Дня безпечного Інтернету в Україні, як і в усьому світі, приєднується все більше організацій.

Учні 7-11класів з ООП Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру під час заходу виготовили буклети та листівки під гаслом «Разом до найкращого інтернету», закріпили правила етикету та безпечного спілкування в соціальних мережах з метою профілактики кібербулінгу, повторили алгоритм дій при отриманні небезпечного контенту від незнайомців. А також пригадали основні правила серфінгу в інтернеті і дії при потраплянні на підозрілий сайт.

                  На зображенні може бути: 10 людей, люди стоять та у приміщенні         На зображенні може бути: 10 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та у приміщенні         На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 12 людей, люди стоять та у приміщенні         На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 7 людей та люди стоять


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень